Με διψήφιο προβάδισμα πήγε στα αποδυτήρια του ΣΕΦ ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό, κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο του Game 2 των τελικών της Stoiximan GBL με σκορ 41-31

Τη μεγάλη διαφορά για τους «ερυθρόλευκους» στο πρώτο 20λεπτο έκανε ο πάγκο τους, καθώς, ο Γιώργος Μπαρτζώκας πήρε συνολικά 26 πόντους από τη second unit του!



Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες βρήκαν το 63,4% των πόντων τους από τους παίκτες του πάγκου, καθώς, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είχε 10 πόντους, οι Άλεκ Πίτερς και Σακίλ ΜακΚίσικ από 6, ενώ, τέσσερις μέτρησε ο Σέμπιεν Λι.

Αξιοσημείωτο είναι πως στο Game 1, ο Ολυμπιακός πήρε μόλις 10 πόντους σε όλο το παιχνίδι και στην ήττα με σκορ 80-68 από το «τριφύλλι».




ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με σούπερ Φασούλα ο Αθηναϊκός πέρασε πάνω από τη Ραπίντ για το 3/3 στο Athens Cup

Λούκιτς: «Μίνιμουμ στόχος για τον Ηρακλή τα playoffs - Ο ουρανός είναι το όριο»

Λυκογιάννης: «Θα χρειαστεί υπομονή στον Κολοσσό, εκτός από 2 παίκτες η ομάδα είναι εντελώς καινούργια»

Μάντζαρης: «Ψηλά ο πήχης για τη Μύκονο μετά την πρώτη σεζόν - Να δείξουμε ότι δεν είναι μόνο γνωστή για το... καλοκαίρι»

Ζιάγκος: «Η Μύκονος να καθιερωθεί και να μεγαλώσει αγωνιστικά, οργανωτικά και διοικητικά χωρίς να αλλοτριωθεί»

Μπουρούσης για τον αντιπρόεδρο Καρδίτσας: «Κανένας περαστικός και καμία προσπάθεια απαξίωσης δεν θα με απομακρύνουν»

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια της πρεμιέρας με το Μαρούσι

Επιστροφή στις ρίζες για Χρυσικόπουλο: Υπέγραψε στον Ιόνιο

Ανακοίνωσε τον Φόρεστερ ο Προμηθέας

Ο Προμηθέας κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα και ζητά ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής