Από το ΣΕΦ σε… ξενοδοχείο ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (5/2, 21:00), παρουσία και των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, με την ομάδα του Πειραιά να λειτουργεί σε ρυθμούς… εκτός έδρας.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα διανυκτερεύσουν στα σπίτια τους, όπως συνηθίζεται στα εντός έδρας ματς, αλλά θα διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο.

Αυτή, είναι η δεύτερη φορά που γίνεται αυτό στον Ολυμπιακό ενόψει εντός έδρας παιχνιδιού, καθώς κάτι τέτοιο είχε γίνει και παραμονές του αγώνα με την Μπαρτσελόνα (28/1).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»

Κορυφαία ομάδα της Euroleague στο μάρκετινγκ και φέτος ο Παναθηναϊκός