«Καυτή» αναμένεται να είναι η Τετάρτη (12/6), το βράδυ της οποίας (21:15) διεξάγεται ο 4ος τελικός των playoffs της Stoiximan Basket League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό AKTOR στο ΣΕΦ.

Και αυτό διότι, πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τα... του ντέρμπι αναμένεται να ξεκινήσουν από νωρίς.

Συγκεκριμένα, η ΚΕΔ αναμένεται να συνδριάσει το μεσημέρι, ουσιαστικά λίγες ώρες πριν το τζάμπολ, προκειμένου να εξετάσει το αίτημα που κατέθεσαν οι «πράσινοι» ζητώντας επανάληψη της διαδικασίας της κλήρωσης των διαιτητών του αγώνα.

Να σημειωθεί, βέβαια, ότι το θα λάβει χώρα η συνεδρίαση, δεν προδικάζει απαραίτητα ότι θα γίνει και δεκτό το αίτημα από πλευράς Παναθηναϊκού AKTOR.

Υπενθυμίζεται ότι το «τριφύλλι» έστειλε σχετικό αίτημα στην ΚΕΔ, καθώς ένας ρέφερι από την τριάδα που κληρώθηκε για το ματς στο ΣΕΦ, είχε στείλει αναφορά στην ΟΔΚΕ. Μέσω αυτής αναφέρθηκε σε δυσφημιστικά σχόλια που έγιναν μετά το τέλος του πρώτου τελικού της Stoiximan Basket League ανάμεσα στους «πράσινους» και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Στην αναφορά (που έμεινε μυστική) έκανε λόγο για πόλωση και τεταμένο κλίμα στη σειρά, «φωτογραφίζοντας» επί της ουσίας τον Παναθηναϊκό.

Οπότε, από τον «επτάστερο» θεωρούν ότι δεν γίνεται να εμπλέκεται σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, κάποιος διαιτητής που έχει προβεί σε μια τέτοια κίνηση.

Γι’ αυτόν τον λόγο, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» προχώρησαν στο αίτημα για επανάληψη της διαδικασίας και θεωρούν ότι θα έπρεπε να εξαιρεθεί ο συγκεκριμένος ρέφερι από την κλήρωση για να αποκατασταθεί η νομιμότητα.

Υπενθυμίζεται ότι οι Πέτρος Παπαπέτρου, Στέφανος Μαγκλογιάννης και Γιώργος Θεονάς έχουν κληθεί να διευθύνουν τον 4ο τελικό της σειράς. Ο πρώτος και ο τρίτος είχαν σφυρίξει στο πρώτο ματς της σειράς στο ΟΑΚΑ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι

Απόντος του Παναθηναϊκού η συνάντηση ΕΟΚ με Big 5 για τη διαιτησία

Το Περιστέρι ανακοίνωσε κεκλεισμένων των θυρών φιλικό με τον Κολοσσό

Basketnews: «Μικρότερα τα ποσά για το deal Γουόκαπ από όσα αναφέρθηκαν στην Ελλάδα-Πλήρωσε και ο ίδιος»

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός στο TikTok: Το βίντεο με Ντόρσεϊ, Βεζένκοφ και Μιλουτίνοφ

Ζέρβας: «Αίσθησή μου είναι πως θα τα βρουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ για Sunel Arena, win-win η υπόθεση Γουόκαπ»