Ιδιαίτερα σημαντικό, για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους, είναι το αποψινό ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Όπως έχουν ενημερώσει οι Πειραιώτες, στο σημερινό παιχνίδι στο Φάληρο δεν θα πέφτει καρφίτσα, αφού σε άλλο ένα ματς ο κόσμος της ομάδας θα κάνει sold out!

Πέρα από τους οπαδούς που θα βρεθούν στο φαληρικό γήπεδο, στα επίσημα θα υπάρξουν και VIP παρουσίες, αφού η αναμέτρηση απασχολεί ευρωπαϊκά μάτια.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες στο Καραϊσκάκη θα βρεθούν σκάουτερ, μεταξύ άλλων, της Άρσεναλ, της Ατλέτικο Μαδρίτης, της Αταλάντα, της Φούλαμ και της Γιουβέντους.

Κάτι αντίστοιχο, βέβαια, αναμένεται και την Τετάρτη, όταν ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο γήπεδό του, για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ ακολουθεί και το ντέρμπι με την «Ένωση» στη Νέα Φιλαδέλφεια για το πρωτάθλημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διευκρινιστική δήλωση Παπαδόπουλου: «Δεν τοποθετήθηκα για την ορθότητα ή μη της απόφασης του VAR»

Νικολακόπουλος: «Τα καμπανάκια χτυπάνε από καιρό χωρίς όμως να έχει αλλάξει κάτι ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό»

Αμετάβλητο το απουσιολόγιο στον Παναθηναϊκό

Αθανασίου: «Μονόδρομος το 2Χ2 για τον Παναθηναϊκό αν θέλει να αλλάξει την κουβέντα - Θα προλάβει ο Κοντούρης»

Τσορμπατζόγλου: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για αποτελέσματα όταν η εικόνα του ΠΑΟΚ παραμένει προβληματική»

Σταματέλος: «Δεν φταίει μόνο ο προπονητής για την εικόνα του Ολυμπιακού»

Δεσύλλας: «Γέμισε την στατιστική του και με ποιότητα τον άξονα ο Ρενάτο - Να μείνει ως… πολυτέλεια για τον Παναθηναϊκό»

Κρίνονται… άπαντες στον Ολυμπιακό

Φυτανίδης στη Δίκη: «Η γκρίνια αδικεί τον Μεντιλίμπαρ»

Η «καυτή» Τούμπα και ο... πάγος του ντέρμπι: Η παρακάμερα από τη «λευκή» ισοπαλία ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού!