Με ιδανικό τρόπο ολοκληρώνεται η φετινή σεζόν στην Ελλάδα, καθώς απόψε στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ (21:00, CosmoteSport 1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες διεκδικούν το 29ο τρόπαιο της ιστορίας τους, ενώ οι Θεσσαλονικείς θέλουν να φτάσουν στην κατάκτησή του για τέταρτη φορά την τελευταία δεκαετία.

Ο Πέντρο Μαρτίνς θέλει να γίνει ο πρώτος προπονητής στην «ερυθρόλευκη» ιστορία που θα έχει κάνει δύο συνεχόμενα νταμπλ, ενώ ο Πάμπλο Γκαρσία ψάχνει το πρώτο του τρόπαιο ως προπονητής της πρώτης ομάδας του «Δικεφάλου του Βορρά».

Οι ενδεκάδες

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με 3-4-3 στο ΟΑΚΑ. Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του ως στόπερ θα έχει τους Σεμέντο, Παπασταθόπουλο, Χολέμπας και φουλ μπακ τους Ανδρούτσο και Ρέαμπτσιουκ. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Εμβιλά και Καμαρά (ή Μπουχαλάκης). Στην επίθεση φαίνεται πως θα παίξουν οι Μασούρας, Ελ Αραμπί (ως αριστερό εξτρέμ) και Χασάν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ντρέγκερ, Καλογερόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουρλής, Τιάγκο Σίλβα, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης, Βαλμπουενά και Κάιπερς.

Ο ΠΑΟΚ, από τη μεριά του, θα παίξει και εκείνος με 3-4-3 επί αθηναϊκού εδάφους. Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, με στόπερ τους Βιεϊρίνια, Βαρέλα και Κρέσπο. Στα πλάγια θα είναι οι Ροντρίγκο, Μπάμπα και στη μεσαία γραμμή θα βρεθούν οι Σβαμπ και Ντόουγκλας. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί και Κρμέντσικ. Εκτός είναι οι τραυματίες Ίνγκασον και Περέιρα.

Διαιτητές

Τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ορίστηκε να διευθύνει ο Ολλανδός Μάκελι, με βοηθούς τους Στέεγραστρα, Ντε Βρις και τέταρτο τον κ. Καραντώνη. Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Μπλομ και Πετρόπουλος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!