Νωρίτερα την Κυριακή (29/06), δημοσίευμα του γερμανικού «Buzz Sport» έκανε λόγο για προχωρημένες διαπραγματεύσεις μεταξύ Τάιλερ Ντόρσεϊ και Παρτίζαν.

Η γερμανική ιστοσελίδα μετέφερε ότι η αποχώρηση του παίκτη από τον Ολυμπιακό αναμένεται να γίνει με την καταβολή buy-out από την Παρτίζαν. Παρόλα αυτά, κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από το «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ.

Πράγματι, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι αβάσιμο, καθώς δεν προκύπτουν από πουθενά προχωρημένες συζητήσεις του Ελληνοαμερικανού γκαρντ με τους «ασπρόμαυρους», ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό μέχρι το 2026.

Σε 20 εμφανίσεις στην EuroLeague ο άλλοτε άσος των Ντάλας Μάβερικς είχε κατά μέσο όρο 10,1 λεπτά συμμετοχής, μετρώντας 3,3 πόντους, 1,0 ασίστ και 1,0 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Γενικότερα, στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν δεν είχε ιδιαίτερο ρόλο στο σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα, όμως ήταν εντυπωσιακός στους τελικούς της Stoiximan GBL με 15,3 πόντους ανά αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με σούπερ Φασούλα ο Αθηναϊκός πέρασε πάνω από τη Ραπίντ για το 3/3 στο Athens Cup

Λούκιτς: «Μίνιμουμ στόχος για τον Ηρακλή τα playoffs - Ο ουρανός είναι το όριο»

Λυκογιάννης: «Θα χρειαστεί υπομονή στον Κολοσσό, εκτός από 2 παίκτες η ομάδα είναι εντελώς καινούργια»

Μάντζαρης: «Ψηλά ο πήχης για τη Μύκονο μετά την πρώτη σεζόν - Να δείξουμε ότι δεν είναι μόνο γνωστή για το... καλοκαίρι»

Ζιάγκος: «Η Μύκονος να καθιερωθεί και να μεγαλώσει αγωνιστικά, οργανωτικά και διοικητικά χωρίς να αλλοτριωθεί»

Μπουρούσης για τον αντιπρόεδρο Καρδίτσας: «Κανένας περαστικός και καμία προσπάθεια απαξίωσης δεν θα με απομακρύνουν»

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια της πρεμιέρας με το Μαρούσι

Επιστροφή στις ρίζες για Χρυσικόπουλο: Υπέγραψε στον Ιόνιο

Ανακοίνωσε τον Φόρεστερ ο Προμηθέας

Ο Προμηθέας κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα και ζητά ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής