Αποχαιρέτησε τον Κίναν Έβανς ο Ολυμπιακός! Οι ερυθρόλευκοι μετά από δυο χρόνια συνεργασίας με τον Αμερικανό γκαρντ, ανακοίνωσαν τη λήξη της συνεργασίας τους με τον πιο άτυχο παίκτη του ρόστερ τους.

Στο μήνυμα τους, οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας γράφουν:

Μερικές φορές η μοίρα έχει άλλα σχέδια, και η ιστορία δεν ξετυλίγεται όπως την ονειρευτήκαμε.

Παρ’ όλα αυτά, το ταξίδι μας μαζί έφτασε στο τέλος του με δύο μεγάλους τίτλους: το Πρωτάθλημα Ελλάδας και την EuroLeague.


Κίναν Έβανς πάνω απ’ όλα, σου ευχόμαστε καλή υγεία και κάθε επιτυχία στο επόμενο κεφάλαιο του ταξιδιού σου. Σε ευχαριστούμε για τον επαγγελματισμό σου, την υπομονή σου και τον τρόπο που αντιμετώπισες κάθε πρόκληση με δύναμη και αξιοπρέπεια.

Σου ευχόμαστε τα καλύτερα, Keenan!



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ανυπομονώ να σε δω να λάμπεις και πάλι»: Το μήνυμα του Φρανσίσκο στον Έβανς

Καλαϊτζάκης: «Χαρούμενος που συνεχίζω στον Κολοσσό»

Ζέρβας: «Ο λόγος για τον οποίο πήρε πενθήμερη παράταση το θέμα του Τζόζεφ»

Ιτούδης: «Εκπληκτική η κίνηση του Παναθηναϊκού με Ομπράντοβιτς, η επιστροφή του είναι κέρδος για το ελληνικό μπάσκετ»

ΚΑΕ Αμαρουσίου: «Είμαστε περήφανοι - Σήμερα δικαιωθήκαμε»

Προμηθέας: «Όσοι βιάστηκαν να μας ξεγράψουν θα μείνουν με την... όρεξη - Η δικαίωση θα είναι πανηγυρική»

Βρούτσης για Προμηθέα και Λιόλιο: «Απολύτως σεβαστή κάθε απόφαση των ανεξάρτητων Αρχών»

Η Εθνική Νέων Γυναικών έκανε το 3/3 και έχει διπλή ευκαιρία για την άνοδο στην Α’ κατηγορία του Ευρωπαϊκού

Λεκ: «Εύκολη απόφαση να έρθω στον Ηρακλή - Θέλουμε να είμαστε από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα»

Μόργκαν: «Ένας από τους λόγους που ήρθα στον Άρη ήταν ο Σπανούλης - Στόχος μας να παίξουμε Ευρωλίγκα»