Μίνι ένταση στο ΟΑΚΑ!

Στη διάρκεια τάιμ άουτ, στην πρώτη περίοδο του Game 2 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ο πάγκος των «ερυθρόλευκων» δέχθηκε βροχή αντικειμένων, με αποτέλεσμα να φύγει προς το κέντρο του γηπέδου!

Συγκεκριμένα, εκτοξεύτηκαν μπουκάλια με νερό, τα οποία εγκλωβίστηκαν -όχι όλα- στο προστατευτικό δίχτυ και άδειασαν πάνω στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, κάνοντας μούσκεμα παίκτες και τεχνικό τιμ! Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε αμέσως εντολή στους παίκτες του να φύγουν από τον πάγκο και να κατευθυνθούν προς το κέντρο του γηπέδου, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά γρήγορα άπαντες επέστρεψαν στις θέσεις τους.

Ωστόσο, είχαμε και νέο συμβάν, καθώς ένα από τα καπνογόνα, που άναψαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο κλειστό, πετάχτηκε πίσω από τον πάγκο των Πειραιωτών, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει βαριά. Ο Μπαρτζώκας, μάλιστα, έκανε παράπονα στον διαιτητή Κορομηλά, λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Δεν μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας».





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λιόλιος: «Ο υπουργός Αθλητισμού να μην αφήνει καμία σκιά, ούτε να επιτρέπει να λασπολογούν δημόσια πρόσωπα»

Ολυμπιακός: Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για Τζόουνς και Super Cup

Έτοιμος για το ντέρμπι με Ηρακλή ο ΠΑΟΚ - Μπούτσκος: «Μας περιμένει ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι»

Στο μικροσκόπιο η σχέση Λιόλιου-Προμηθέα μετά την παρέμβαση του υφυπουργείου Αθλητισμού

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Betsson αναλαμβάνει τα αναπτυξιακά τμήματα των ακαδημιών

Παναθηναϊκός AKTOR: «Το ελληνικό μπάσκετ είναι θέατρο σκιών, ο Λιόλιος κουνάει τις μαριονέτες - Παραίτηση ή αποπομπή»!

Τρεις αγωνιστικές και βαρύ πρόστιμο στον Ταϊρίκ Τζόουνς για χειρονομία στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό AKTOR για την απουσία του από το Super Cup

Βαριά πρόστιμα σε Αταμάν, Γιαννακόπουλο και ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ντέρμπι με Ολυμπιακό

ΕΟΚ: «Παγώνουν» οι τελικοί Αθηναϊκός-Παναθηναϊκός μέχρι την απόφαση για την ένσταση