Μία από τις μεγάλες μορφές των ελληνικών γηπέδων, ο Χρήστος Ζαντέρογλου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε κάνει μεγάλη καριέρα επί μία πενταετία στον Ολυμπιακό της εποχής Μπούκοβι, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο.

Γεννημένος το 1940 στη Νέα Ιωνία Βόλου ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νίκη Βόλου από την οποία πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό το 1965 και εν συνεχεία έπαιξε και σε Αιγάλεω και Ατρόμητο.

Πολύ δυναμικός αμυντικός και με τεράστιες φυσικές δυνάμεις, είχε επονομαστεί «μαραθωνοδρόμος». Είχε παίξει σε συνεχόμενα παιχνίδια από τον Απρίλιο του 1964 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 1969, όταν έπαθε θλάση σε ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Δεν είχε χάσει σε αυτό το διάστημα κανέναν αγώνα, έχοντας παίξει συνολικά 164 παιχνίδια. Με την Εθνική είχε αγωνιστεί σε 13 αναμετρήσεις. Είχε αγωνιστεί στη μεγάλη νίκη επί της Πορτογαλίας του Εουσέμπιο στο «Γ. Καραϊσκάκης» το 1968.

Συνολικά έπαιξε σε 366 παιχνίδια Α’ Εθνικής και πέτυχε 14 γκολ με Νίκη Βόλου, Ολυμπιακό Πειραιώς, Αιγάλεω και Ατρόμητο.

Είχε διατελέσει προπονητής σε αρκετές ομάδες, αλλά εργάστηκε και στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: «Έγκαιρη προσέλευση στο Πανθεσσαλικό για το καλό όλων» - Ανοίγουν στις 15:00 οι θύρες

Στασινόπουλος για Λιόλιο: «Ο στόχος να φύγει από το μπάσκετ επετεύχθη – Το έγκλημα θα τιμωρηθεί, προτείνω Γιαννάκη»

Αθανασίου: «Μεγάλο το δέσιμο του κόσμου με τον Παναθηναϊκό-Δύσκολο το ματς στον Βόλο»

Βόλος: «Ο Λούνα εξοφλήθηκε πλήρως - Το έγγραφο που το αποδεικνύει» (pic)

Τσακίρης: «Πρέπει να βρει ισορροπία μεταξύ εντός και εκτός έδρας η ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει μάθει να παίζει με απουσίες ο ΠΑΟΚ - Δεν νομίζω με δύο φορ, τα δεδομένα για την 11άδα»

Νικολακόπουλος: «Θα έχει μεγάλο κέρδος ο Ολυμπιακός την άλλη Κυριακή, αν κάνει καλά σήμερα τη δουλειά του…»

Πένια: «Πολύ θετική η εμπειρία στον Παναθηναϊκό-Αισθητή παντού η αντιπαλότητα με Ολυμπιακό»

Stoiximan Super League: Κυριακή με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Άρη και ΠΑΟΚ στην 8η αγωνιστική

Στο «μικροσκόπιο» της Ρόμα ο Πιρόλα - Τον υπολογίζει και ο Μαντσίνι