Απόψε το βράδυ (03/10) κάνει πρεμιέρα η Ευρωλίγκα για τη σεζόν 2024/25, με τον Παναθηναϊκό AKTOR και τον Ολυμπιακό να μπαίνουν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση ως δύο από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του θεσμού!

Λίγες ώρες πριν το φετινό τζάμπολ, η Ευρωλίγκα ζήτησε από τους αρχηγούς των 18 ομάδων να απαντήσουν σε μερικά «καυτά» ερωτήματα, μεταξύ των οποίων και για την πιο εντυπωσιακή μεταγραφή της σεζόν!

Τον εν λόγω τίτλο κέρδισε ο Εβάν Φουρνιέ, με τον Γάλλο γκαρντ/φόργουρντ των «ερυθρόλευκων» να συγκεντρώνει ποσοστό 27.78%!

Από εκεί και πέρα, ο Μάικ Τζέιμς της Μονακό... συνέτριψε τον ανταγωνισμό στο «ποιος είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος για να μαρκάρεις», συγκεντρώνοντας το 50% των ψήφων! Επιπλέον, αναφορικά με το ποιον θα ήθελαν όλοι να είχαν συμπαίκτη, ο Έντι Ταβάρες ψηφίστηκε πρώτος με 44,44%, ενώ, ως ο καλύτερος dunker αναδείχθηκε ο Ντόντα Χολ (38,89%).

Τέλος, όσον αφορά την πιο καυτή ατμόσφαιρα σε γήπεδο Ευρωλίγκας, το 61,11% των αρχηγών ψήφισε την «Stark Arena» και την Παρτίζαν!


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τζαμπάρι Πάρκερ: «Δεν έχω ξαναπαίξει σε τέτοιες συνθήκες-Ήρθα για τον Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν»

Ευρωλίγκα: Ολοκληρώνεται η 14η αγωνιστική με σημαντικές αναμετρήσεις σε Μπολόνια, Βελιγράδι και Βιτόρια

Παναθηναϊκός AKTOR-Βαλένθια: Για να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί οι «πράσινοι»

Βαθμολογία Euroleague: Μόνη πρώτη ξανά η Χάποελ Τελ Αβίβ, μπήκε στη δεκάδα η Ρεάλ Μαδρίτης

Χρονικό: Πώς φτάσαμε στην αναβολή του Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε και τα δεδομένα με την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα

Γιάτρεψε τις πληγές της και μπήκε με νίκη στη μετά-Ομπράντοβιτς εποχή της η Παρτίζαν

Ανησυχία στην Παρτίζαν με Ποκουσέφσκι: Αποχώρησε υποβασταζόμενος με πρόβλημα στον αστράγαλο

Απίστευτες εικόνες το Βελιγράδι: Μικρή οπαδός της Παρτίζαν βουρκώνει κρατώντας πλακάτ του Ομπράντοβιτς

Η Μονακό του Σπανούλη γκρέμισε το ρεκόρ Παναθηναϊκού και Μακάμπι με τους 125 πόντους απέναντι στην Παρί!

Το έκανε «θρίλερ» με Βιλερμπάν, αλλά είχε ήρωα Μάλκολμ και παρέμεινε κορυφή η Χάποελ Τελ Αβιβ