Μεγάλο πλήγμα για τον Ολυμπιακό, αφού χάνει έναν από τους «πύργους» του για το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, ο Μουσταφά Φαλ, ο οποίος είχε αγωνιστεί με ενοχλήσεις κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια, θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις περίπου εβδομάδες.

Ο Γάλλος σέντερ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί οστεοχόνδρινη βλάβη έσω μηριαίου κονδύλου δεξιού γόνατος. Κάτι που σημαίνει πως δεδομένα θα χάσει τα ερχόμενα ματς με Μακάμπι Τελ Αβίβ και Παναθηναϊκό AKTOR, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το final-8 του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Την ίδια ώρα, ο Φιλίπ Πετρούσεφ που δεν αγωνίστηκε στο ματς με τον Κολοσσό λόγω μυϊκού σπασμού στους προσαγωγούς, ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Κάτι που σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμος στο ματς της Πέμπτης με τους Ισραηλινούς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δημητρακόπουλος: «Προβλεπόμενη ποινή μέχρι δέκα χρόνια κάθειρξης»

Αλεξανδρής: «Ο Λιόλιος έχει μετατρέψει την ΕΟΚ σε κλειστό κλαμπ - Τα έλεγα εδώ και 1,5 χρόνο και δικαιώθηκα»

Γκριγκόνις: «Υπήρχαν πολλές υποψίες - Τα έλεγε ο Γιαννακόπουλος και τον έκαναν να φαίνεται ότι λέει ανοησίες»

Νέο χτύπημα Γιαννακόπουλου: «Τα χρήματα που βρέθηκαν στην ντουλάπα ποιανού είναι;»

Βρούτσης: «Τα γεγονότα στο μπάσκετ δηλητηριάζουν τον αθλητισμό - Θα προσπαθήσω να κατευθύνω το ΔΣ της ΕΟΚ»

Stoiximan GBL: Ξεχωρίζει το ντέρμπι «δικεφάλων» από το πλούσιο πρόγραμμα του Σαββάτου!

Ασβεστάς: «Όσα είπε ο Παπαπέτρου στην απολογία του και η προέλευση των χρημάτων»

Συνήγορος Παπαπέτρου: «Σαθρό το κατηγορητήριο, θ' ασκηθεί προσφυγή στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών»

Κρίθηκε προφυλακιστέος ο Παπαπέτρου!

Δικηγόρος ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Προβληματικό, αν όχι ύποπτο μοτίβο με αυθαίρετους ορισμούς διαιτητών»