O Ίγκνας Μπραζντέικις θα είναι σύντομα και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» προανήγγειλαν την ανακοίνωση της απόκτησης του Λιθουανού άσου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από μια χειραψία, χωρίς να αποκαλύπτουν πρόσωπα και τη λεζάντα «Ας συμφωνήσουμε όλοι πως σήμερα είναι μια καλή-μέρα!».

Σημειώνεται πως ο 24χρονος διεθνής επιβιβάστηκε στην πτήση από Λάρνακα για Αθήνα μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού (μετά τη συμμετοχή στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης») και από τη Δευτέρα θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα δώσουν 500.000 ευρώ για buy out στην Ζαλγκίρις, ενώ ο παίκτης θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με απολαβές που ετησίως θα αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τολιόπουλος: «Εκπληκτικό να παίζεις για τη χώρα σου μπροστά σε 18.000 κόσμου»

Οι παρουσίες και οι απουσίες στα επόμενα «παράθυρα» για την Εθνική

Άρης: «Κλειδώνει» το deal με Θανάση Αντετοκούνμπο

Ντόρσεϊ: «Την αγαπώ αυτή τη χώρα!»

«Εθνική παθιασμένη, διαβασμένη και συσπειρωμένη»: Το σχόλιο Ρομπόλη για τη μεγάλη νίκη επί της Ισπανίας

Έξαλλος ο Μπριθουέλα: «Εσκεμμένα κακή η διαιτησία, να το εξετάσει η FIBA - Δεν μας άφησαν να υπογράψουμε το φύλλο αγώνα»

Ντόρσεϊ: «Αγαπάω αυτή τη χώρα, ανυπομονώ να είμαι εδώ και στα επόμενα παιχνίδια»

Καλάθης: «Βγήκαμε όλοι μπροστά και δείξαμε χαρακτήρα, πάντα είναι τιμή μου να αγωνίζομαι για την Εθνική»

Σπανούλης: «Από τις μεγαλύτερες νίκες που έχω ζήσει - Υπερβαίνει τα όρια η κριτική μέσω… ομάδων, πάνω απ' όλα η Εθνική»!

Το τρίποντο του Χουάντσο που πάγωσε το T-Center και η αλύγιστη Εθνική: Τα highlights του αγώνα Ελλάδα-Ισπανία