Με δάκρυα στα μάτια, ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες και τους προπονητές του στη Μπρέσια, με τη σεζόν να λαμβάνει τέλος και τον Ελληνοαμερικανό να είναι δεδομένο πως μετά από μια τόσο θετική χρονιά, δεν θα συνεχίσει στην Serie A και τη νέα σεζόν.

Τα σενάρια έχουν πάρει φωτιά και το «bresciacanestro.com» φρόντισε να εμπλέξει ξανά τους «αιώνιους». Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός την δεδομένη χρονική στιγμή έχει ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι του Παναθηναϊκού, όμως όλα είναι ρευστά.

Είναι δεδομένο ότι ο Μήτρου-Λονγκ μετρώντας 16.6 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 4.7 ασίστ κατά μέσο όρο φέτος, σε συνδυασμό με το γεγονός πως αν έρθει να αγωνιστεί στη Stoiximan Basket League, θα λογίζεται ως γηγενής, τον καθιστούν αρκετά ελκυστική επιλογή.

Δείτε τα βίντεο:



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με Μοντέρο και Μιλουτίνοφ ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα - Ξανά εκτός ο Βεζένκοφ

Ο καυτός Όσμαν και ο θετικός Χάτζινς: Τα highlights από τη φιλική νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ούντινε

Άνετη φιλική νίκη επί των Vikos Falcons με τρεις πρωταγωνιστές για τον Άρη!

Πετρίδης: «Δυσκολεύουν την προετοιμασία του Παναθηναϊκού οι τραυματισμοί - Δεν φαινεται ενδεχόμενο προσθήκης»

Ζέρβας: «Ο Ολυμπιακός κρατάει την αντίδραση απέναντι στη Φενέρμπαχτσε - Δεν ξάφνιασε κανέναν η δήλωση του Ντόρσεϊ»

Ιτούδης: «Η επιστροφή του Ομπράντοβιτς είναι υπέροχη για το ευρωπαϊκό μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό»

Τρινκιέρι: «Η τέταρτη περίοδος ήταν… σκ@τ@ - Δεν ξέρω αν θα ξαναδείτε τον Μπαζίνα»

Σάρωσε την Ούντινε με ασταμάτητο Όσμαν ο ΠΑΟΚ

Νίκησε σε φιλική αναμέτρηση την Μπασκίμι στο Ιβανώφειο και έδειξε θετικά στοιχεία ο Ηρακλής

Φιλική... ισοπαλία στην Πάτρα για Προμηθέα και Κολοσσό