Με δύο απουσίες θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Καρδίτσα, για την αναμέτρηση με την ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League (27/12, 15:15).

Για το ματς, με τους νεοφώτιστους, λοιπόν, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει στους Σάσα Βεζένκοφ και Αϊζάια Κάναν.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό στον δεξιό προσαγωγό, ωστόσο το ενθαρρυντικό στην περίπτωσή του είναι πως δεν υπάρχουν φόβοι για θλάση.

Από την άλλη, ο Αμερικανός γκαρντ έμεινε εκτός λόγω του περιορισμού των ξένων.

Στο μεταξύ, για το ματς με την ομάδα της Θεσσαλίας δεν υπολογίζεται ούτε ο Τζορτζ Πάπας, καθώς του έχει επιβληθεί ποινή μίας αγωνιστικής από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, λόγω της «κοκορομαχίας» του με τον Νίκο Τσιακμά στο ματς με τον ΠΑΟΚ, στην Πυλαία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Άρης βάζει τέλος στις φήμες: «Ο Σπανούλης δεν θα είναι προπονητής μας στο άμεσο μέλλον»

Ζήσης: «Στόχος του Άρη η Euroleague ή το NBA Europe τα επόμενα χρόνια»

Μαρκόπουλος: «Πολύ καλά δομημένος ο Ολυμπιακός, στην άμυνα χωλαίνει ο Παναθηναϊκός - Αλλάζει επίπεδο η Θεσσαλονίκη»

Φουρνιέ: «Το 2024 πήγα στο βουνό, σκέφτηκα σοβαρά να αποσυρθώ - Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Ολυμπιακός φτιάχτηκε για μένα»

Επιστροφή του Γιατρά στον Προμηθέα ως τεχνικός διευθυντής - Προπονητής ο Μπατής

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ομάδα βόλεϊ γυναικών: «Συγχαρητήρια για την σπουδαία προσπάθεια, όλοι δίπλα σας»

Συγκινητική ανάρτηση από τη σύζυγο του Λεσόρ: «14 μήνες υπομονής, σκληρής δουλειάς, αμφιβολιών και πάνω απ’ όλα θάρρους»

Γκραντ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επιστροφή του Λεσόρ και για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν»

Στην οροφή του T-Center το νέο λάβαρο του Παναθηναϊκού με Αλβέρτη αντί Μποντιρόγκα

Κλήθηκε σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ ο Παναθηναϊκός για τα συμβάντα στο ντέρμπι μπάσκετ γυναικών