Πρόβλημα με Μαντί Καμαρά στον Ολυμπιακό.

Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών, Κώστας Νικολακόπουλος, μετέφερε τα νέα των Πειραιωτών μέσω της εκπομπής «Newsroom» των Τάσου Νικολόπουλου και Νίκου Ζέρβα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αφού μετέφερε τις τελευταίες εξελίξεις στα μεταγραφικά, στάθηκε σε ένα πρόβλημα το οποίο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, καθώς ο 24χρονος άσος με την κίτρινη την οποία δέχθηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ, συμπλήρωσε τις τέσσερις.

Συνεπώς, πρέπει να δηλωθεί να εκτίσει την ποινή σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδι και ο Πέδρο Μαρτίνς θα αποφασίσει σήμερα για ποιο ματς θα πάρει το ρίσκο. Αφού τα ματς με Ιωνικό και Βόλο είναι εκτός έδρας, το άλλο είναι ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ. Την Τετάρτη υπάρχει ο αγώνας με τον Παναιτωλικό, για το οποίο είναι ζήτημα ο βαθμός ετοιμότητας του Ανδρέα Μπουχαλάκη, που έπαιξε ως αλλαγή κόντρα στον «δικέφαλο του Βορρά», αλλά δεν είναι 100%, προερχόμενος από απουσία 25 ημερών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την γκέλα της ΑΕΚ και τις νίκες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση αποτελέσματος»

Μπενίτεθ: «Έπρεπε να κάνουμε τροποποιήσεις, αλλά φάνηκε πόσο ομάδα είμαστε - Μεγάλη επίδραση ο Ταμπόρδα»

«Bράζουν» στον Άρη με διαιτησία και Λανουά: «Nα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του»

Τσορμπατζόγλου: «Δίκαιη και καθαρή νίκη για τον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για τους τραυματίες Κένι-Γερεμέγεφ»

Ζίβκοβιτς: «Θα μας βοηθήσουν όσοι επιστρέφουν, δεν γίνεται να ξεκουραστείς σε 3-4 μέρες...»

Τσέριν: «Αυτή η εβδομάδα ήταν σημαντική - Μεγάλη τιμή που ήμουν αρχηγός»

Κάκωση ποδοκνημικής η πρώτη εκτίμηση για Κένι, καθησυχαστικοί στον ΠΑΟΚ

Οι χρυσές αλλαγές και ο «Μίδας» Τετέι: Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη

Αθανασίου: «Είχε κυνισμό ο Παναθηναϊκός - Η μπάλα βλέπει τον Τετέι και πάει μόνης της στα δίχτυα»