Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, ο Ολυμπιακός έκανε κανονικά προπόνηση σήμερα, καθώς η πρόσβαση στο ΣΕΦ ήταν πιο εύκολη για όσους μένουν στα Νότια προάστια, ενώ η ΓΓΑ δεν έβγαλε κάποια απόφαση κλεισίματος του γηπέδου λόγω της χιονόπτωσης.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προπόνησε λοιπόν τους παίκτες του ενόψει του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα την Πέμπτη (27/1) για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Χωρίς φυσικά τον παίκτη που νόσησε από κορωνοϊό και τέθηκε σε επταήμερη καραντίνα, αλλά και τον Σακίλ ΜακΚίσικ ο οποίος έκανε θεραπεία στο δεξί πόδι από το αιμάτωμα που έχει στον μηρό.

Αντίθετα, ο Σάσα Βεζένκοφ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον άφησαν εκτός αγώνα με τον Κολοσσό στην Ρόδο και ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος. Η συμμετοχή του είναι δεδομένη, ενώ για τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ οι πιθανότητες είναι ελάχιστες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τζαμπάρι Πάρκερ: «Δεν έχω ξαναπαίξει σε τέτοιες συνθήκες-Ήρθα για τον Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν»

Ευρωλίγκα: Ολοκληρώνεται η 14η αγωνιστική με σημαντικές αναμετρήσεις σε Μπολόνια, Βελιγράδι και Βιτόρια

Παναθηναϊκός AKTOR-Βαλένθια: Για να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί οι «πράσινοι»

Βαθμολογία Euroleague: Μόνη πρώτη ξανά η Χάποελ Τελ Αβίβ, μπήκε στη δεκάδα η Ρεάλ Μαδρίτης

Χρονικό: Πώς φτάσαμε στην αναβολή του Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε και τα δεδομένα με την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα

Γιάτρεψε τις πληγές της και μπήκε με νίκη στη μετά-Ομπράντοβιτς εποχή της η Παρτίζαν

Ανησυχία στην Παρτίζαν με Ποκουσέφσκι: Αποχώρησε υποβασταζόμενος με πρόβλημα στον αστράγαλο

Απίστευτες εικόνες το Βελιγράδι: Μικρή οπαδός της Παρτίζαν βουρκώνει κρατώντας πλακάτ του Ομπράντοβιτς

Η Μονακό του Σπανούλη γκρέμισε το ρεκόρ Παναθηναϊκού και Μακάμπι με τους 125 πόντους απέναντι στην Παρί!

Το έκανε «θρίλερ» με Βιλερμπάν, αλλά είχε ήρωα Μάλκολμ και παρέμεινε κορυφή η Χάποελ Τελ Αβιβ