Λιγοστά είναι τα εισιτήρια που έχουν μείνει αδιάθετα για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Εφές στο ΣΕΦ το οποίο είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Παρασκευή.

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση από τους ερυθρόλευκους υπάρχουν ακόμη 1000 εισιτήρια χωρίς κάτοχο, με όλα τα δεδομένα -φυσικά- να δείχνουν ότι σύντομα θα έχουν… φύγει και αυτά.

Εφόσον συμβεί αυτό, θα είναι το τέταρτο εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού που στο ΣΕΦ δεν θα πέφτει… καρφίτσα. Θυμίζουμε ότι αύριο οι Πειραιώτες δίνουν το πρώτο τους ματς στην «διαβολοεβδομάδα» με την Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ντιαλό: «Ο στόχος μας από την αρχή της χρονιάς ήταν το Final Four - Αγαπώ τον coach Σπανούλη, μας βοήθησε όλους»

Πετρίδης: «Τεράστια, σε πολλά επίπεδα, η απουσία του Σλούκα - Την Τρίτη θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση»

Ζέρβας: «Κομβικό το 2-0, όπως και αν έρθει για τον Ολυμπιακό - Να οδηγήσει τη Μονακό σε λάθη…»

Λεσόρ: «Ξέρουμε τι διακυβεύεται και δεν χρειαζόμαστε έξτρα κίνητρο - Να δείξω σε όλους γιατί περίμεναν να επιστρέψω»

Ντε Λαρέα: «Όλοι έχουμε τη φιλοδοξία να παίξουμε σε Final Four - Nα είμαστε έτοιμοι κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Φαρίντ: «Πρέπει να παίξουμε πιο δυνατή άμυνα με τη Βαλένθια και να ρίξουμε τον ρυθμό»

Αταμάν: «Μεγάλη απώλεια ο Σλούκας, είχε πρόβλημα την τελευταία εβδομάδα - Δεν θα ψάξουμε δικαιολογίες»

Κανονικά με Όσμαν στη Βαλένθια ο Παναθηναϊκός

Σοκ με Σλούκα στον Παναθηναϊκό: Χάνει τη σειρά με τη Βαλένθια

Προπονητής Βαλένθια: «Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που έρχεται μετά τα Playoffs...»