Πάει για το μεγάλο «μπαμ» με τον Φακούντο Καμπάτσο ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τους Ισπανούς!

Όπως αποκάλυψε το «Encestando», οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν κάνει επίσημη πρόταση στον Αργεντινό γκαρντ, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες έμεινε ελεύθερος από τους Μάβερικς και ψάχνει την επιστροφή του στην Ευρώπη!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λοιπόν, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αποκλείσει μία ενδεχόμενη επιστροφή του 31χρονου γκαρντ, ο οποίος έχει στα χέρια του πρόταση από τον Ερυθρό Αστέρα και πλέον στο «παιχνίδι» για την απόκτησή του έχει μπει και η ομάδα του Πειραιά.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης επισήμως ενημέρωσε ότι δεν θα ισοφαρίσει την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα για τον Καμπάτσο, επισπεύδοντας τη 10μερη περίοδο που έχει, ώστε να υπογράψει τον Αργεντινό γκαρντ. Τις τελευταίες ώρες, ο Ολυμπιακός κατέθεσε και εκείνος πρόταση στον Καμπάτσο και το μέλλον του θα καθοριστεί σύντομα», ανέφερε το σχετικό δημοσίευμα των Ισπανών.

Έπειτα από μία μακρά και άκρως επιτυχημένη πορεία με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Φακούντο Καμπάτσο μετακόμισε το 2020 στο ΝΒΑ. Εκεί, αγωνίστηκε για δύο χρόνια στους Ντένβερ Νάγκετς και το φετινό καλοκαίρι υπέγραψε στους Ντάλας Μάβερικς, όπου ύστερα από λίγο καιρό αποδεσμεύτηκε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube