Με τον Κένι Λαλά να είναι... φευγάτος, στον Ολυμπιακό εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις δεξιών μπακ, με τον Κέβιν Μαλκουί να αποτελεί μία εξ αυτών.

Ο Γάλλος αμυντικός μένει ελεύθερος από τη Νάπολι και σύμφωνα με το «Φως», έχει προταθεί, καθώς ο μάνατζέρ του τον πρότεινε σε ομάδες που είχαν ενδιαφερθεί στο πρόσφατο παρελθόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ασχοληθεί το προηγούμενο καλοκαίρι, ωστόσο σύμφωνα με το δημοσίευμα η υπόθεση δεν είχε προχωρήσει επειδή οι Ναπολιτάνοι δεν επιθυμούσαν να δώσουν τον παίκτη δανεικό.

Ο μαροκινής καταγωγής Γάλλος μπακ θα κλείσει τον Ιούλιο τα 31 του χρόνια και πριν τους «παρτενοπέι», είχε αγωνιστεί και σε ομάδες όπως η Μονακό, η Νιόρ, η Σεντ Ετιέν και η Λιλ. Το 2021 δε, είχε και ένα μικρό πέρασμα, με δανεισμό, από τη Φιορεντίνα.

Ο Μαλκουί μέτρησε 13 συμμετοχές φέτος, ενώ συνολικά φόρεσε 48 φορές τη φανέλα της Νάπολι. Εκτός του δεξιού άκρου της άμυνας, μπορεί να παίξει και στα αριστερά, καθώς και πιο μπροστά, ως χαφ ή και εξτρέμ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πένια: «Πολύ θετική η εμπειρία στον Παναθηναϊκό-Αισθητή παντού η αντιπαλότητα με Ολυμπιακό»

Stoiximan Super League: Κυριακή με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Άρη και ΠΑΟΚ στην 8η αγωνιστική

Στο «μικροσκόπιο» της Ρόμα ο Πιρόλα - Τον υπολογίζει και ο Μαντσίνι

Βόλος ΕLABET-Παναθηναϊκός: Οι γηπεδούχοι «καίγονται», οι φιλοξενούμενοι θέλουν... πάρτι στο «καταπράσινο» Πανθεσσαλικό!

Ολυμπιακός-Καλαμάτα: Για να διερύνουν το νικηφόρο σερί τους κόντρα στην ανεβασμένη Καλαμάτα οι «ερυθρόλευκοι»

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ: Κρητικοί για αντίδραση, Θεσσαλονικείς για σταθερότητα

Άρης-Aτρόμητος: Για την τρίτη σερί νίκη οι «κίτρινοι» - Ψάχνουν το πρώτο τρίποντο οι Περιστεριώτες

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!