Φαβορί ο Ζοσέ Σα για τη θέση του τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό. Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την πληροφορία ότι δεν προχωράει του Ντομινίκ Λιβάκοβιτς στους Πειραιώτες. Παράλληλα, είπε ότι τον πρώτο λόγο είχε και έχει ο Πορτογάλος πρώην γκολκίπερ των «ερυθρόλευκων», μετά το διαφαινόμενο μπλόκο στην υπόθεση του Ορτέγα.
Εξυπακούεται ότι η υπόθεση συνδέεται με το μέλλον του Κωνσταντίνου Τζολάκη (για τον οποίο ο Ατζόυν τόνισε ότι κατά 90% θα μεταγραφεί στη Χαλ) στον Ολυμπιακό.
Ο Σα αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό την τριετία 2018-21 και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στη Γουλβς, όπου ανήκει ακόμα, αλλά αναμένεται να αποχωρήσει έπειτα από τον υποβιβασμό των «λύκων» στην Championship.
Ολυμπιακός: Οι ημέρες και οι ώρες των αγώνων με τη Ναϊμέγκεν
Γνωστές έγιναν οι ώρες για τα ματς του Ολυμπιακού με τη Ναϊμέγκεν. Το πρώτο εμπόδιο των Πειραιωτών στον δρόμο για τη League Phase του Champions League θα είναι οι Ολλανδοί, όπως προέκυψε από την κλήρωση της περασμένης Δευτέρας (20/7).
Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν την Τρίτη (4/8) την ομάδα της Eredivisie στις 21:00, ενώ μία εβδομάδα μετά θα αγωνιστούν στις 20:30 εκτός έδρας.