Τον πρώτο εξτρέμ μέχρι τις 16 Ιουνίου και την έναρξη της προετοιμασίας θέλουν να έχουν κλείσει στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει ξεχωρίσει ορισμένους υποψήφιους στόχους.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο Ζορζ-Κεβίν Ενκουντού της Μπεσίκτας και ο Ρις Νέλσον της Άρσεναλ, οι οποίοι αποδεδειγμένα αρέσουν στους Πειραιώτες, όπως και ο Χένρι Ονιεκούρου της Μονακό και ο Ντένις Μπουανγκά της Σεντ Ετιέν που έχουν ανέβει τις τελευταίες μέρες στην «ερυθρόλευκη» λίστα.

Ωστόσο, σήμερα το «Φως των Σπορ» αναφέρει πως οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν αρχίσει να εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις παικτών για παν ενδεχόμενο.

Μία τέτοια περίπτωση φαίνεται πως αποτελεί ο Ρομέν Ντελ Καστίγιο, ως μία πιο βατή υπόθεση σε σχέση με τις υπόλοιπες που απασχολούν τους «ερυθρόλευκους» όλο αυτό το διάστημα.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως υπάρχει μία πρώτη διαφορά στο οικονομικό μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ρεν στις διαπραγματεύσεις, όμως εκτιμάται πως εκατέρωθεν υποχωρήσεις θα βρεθεί η «χρυσή τομή» για να προχωρήσει το θέμα του Γαλλοϊσπανού εξτρέμ.

Εκτός και αν υπάρξει θετική εξέλιξη σε ένα από τα άλλα θέματα, όπως του Ενταό της Φατίχ Καραγκουμρούκ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube