Βαλίτσες για… αναχώρηση από τον Ολυμπιακό φέρεται να ετοιμάζει ο Νικολάς Φρέιρε.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «record.com.mx», ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός δεν υπολογίζεται από την ομάδα του Πειραιά και μάλιστα ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου σταθμού της καριέρας του.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, στον 29χρονο στόπερ πιστώνεται ένα σημαντικό λάθος που έκανε στην ήττα των «ερυθρόλευκων» από τη Φράιμπουργκ, στους ομίλους του Europa League, ενώ τον Οκτώβριο υπέστη έναν σοβαρό μυϊκό τραυματισμό που τον άφησε εκτός για αρκετό καιρό.

Μάλιστα, σημαντικό ρόλο στην επικείμενη αποχώρηση του Φρέιρε από τον Ολυμπιακό παίζει και η αλλαγή προπονητή, καθώς ο Κάρλος Καρβαλιάλ που αντικατέστησε τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν τον έχει στα πλάνα του.

Ο Αργεντινός στόπερ μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα του Πειραιά ως δανεικός για έναν χρόνο από τη μεξικανική Πούμας. Αλλά, όπως όλα δείχνουν η συνεργασία των δύο πλευρών θα διακοπεί έξι μήνες πριν την ολοκλήρωσή του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Απόστολος Τεληκωστόγλου μιλά στην Ντορέττα Παπαδημητρίου για τα όνειρα του Λος Άντζελες 2028

Τσακίρης: «Ο Μάγερ είναι έτοιμος να ενισχύσει άμεσα την ΑΕΚ - στο 50/50 οι πιθανότητες για το Champions League»

Η αγκαλιά Βίντα με τον Μάγερ - «Να έχουμε μια φανταστική σεζόν»

Πιερό: «Ο πατέρας μου έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στα παπούτσια μου και το νοίκι - Έχω προτάσεις αλλά περιμένω»

Οι πρώτες στιγμές του Μάγιερ με τα «κιτρινόμαυρα»: Ο Κροάτης στην προπόνηση της ΑΕΚ - Πλάνα bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Η ώρα άφιξης του Γκουστάβο Σα στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό

Τζαλίδης: «Να δείξει μεγαλύτερη διάρκεια η ΑΕΚ – Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Νίκολιτς για Σάμσουνσπορ»

Τσανάκας: «Έχει το ΟΚ του Σαλάχ-Εντίν και προχωρά με τη Ρόμα ο Ολυμπιακός»

Πάει για άλλον χαφ ο Ολυμπιακός: «Ο Τιτραουί δεν πείστηκε από το πρότζεκτ»

«Μπαμ» και με... υπογραφή: Επίσημα παίκτης της ΑΕΚ ο Μάγιερ!