Ανάσες σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, όπως οι Ροντινέι, Φορτούνης, Όρτα και Έσε, είναι πιθανό να δώσει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Βάσκος τεχνικός δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ρισκάρει κάποιον τραυματισμό από τους συνεχόμενους αγώνες, αφού η ομάδα παίζει και θα συνεχίζει να παίξει Κυριακή-Τετάρτη/Πέμπτη-Κυριακή μέχρι τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Κάπως έτσι δεν αποκλείεται να δούμε τον Κίνι αντί του Ροντινέι, τον Μασούρα να παίρνει φανέλα βασικού και τον Ιμπόρα να ξεκινάει στο κέντρο της «ερυθρόλευκης» μεσαίας γραμμής.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν, επίσης, ο Τσικίνιο, ο Αλεξανδρόπουλος και ο Καρβάλιο, ενώ είναι πιθανό στα αριστερά να είναι ο Ρίτσαρντς αντί του Ορτέργκα.

Το μοναδικό ερωτηματικό αφορά τη θέση των στόπερ, αφού την Κυριακή πήρε χρόνο συμμετοχής απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης ο Βέζο και, από τη στιγμή που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Μπιανκόν, μπορεί να αποτελέσει τον παρτενέρ του Κάρμο. Μένει να φανεί, όμως, μήπως τελικά πάρει τη θέση ο Ρέτσος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τελεσίγραφο της ΑΕΚ σε Κόστιτς λένε οι Σέρβοι: «Περιμένει απάντηση τις επόμενες 24 ώρες»

Χαμός στην ανοιχτή προπόνηση του Παναιτωλικού, αποκαλυπτήρια για το άγαλμα του Τιτόρμου

Νέο υπερσύγχρονο πούλμαν για τον Παναθηναϊκό - Τι απεικονίζεται σε αυτό!

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη ο Ράφα Μιρ!

Παγκάκης: «Το σημείο που θα κρίνει τη μεταγραφή του Λιβάι στον Παναθηναϊκό - Γι' αυτό τον θέλει ο Νίστρουπ»

Στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2030 ο Τομ Λουσέ

Τζαλίδης: «Η μεγάλη διαφορά της ΑΕΚ σε σχέση με πέρσι - Περίμενα περισσότερα από αυτούς τους παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Αναμονή για Μικελμπρενσίς – Δεν έχει κάνει ακόμα την τελευταία του κίνηση για Γιαννούλη ο ΠΑΟΚ»

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Βιτάλις: Προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με την Γκιόρ!

ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε από τη Νις η μεταγραφή του Λουσέ - «Καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του»