Ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Γαλατασαράι βρίσκεται ο Σαντιάγο Έσε.
Ο άσος του Ολυμπιακού με τις εμφανίσεις που έχει κάνει έχει στρέψει πάνω του τα βλέμματα των ανθρώπων της τουρκικής ομάδας η οποία φέρεται να είναι αποφασισμένη να καταβάλει προσπάθεια για να τον κάνει δικό της.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτά ο Ολυμπιακός έχει θέσει το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ για να αρχίσει να συζητά το ενδεχόμενο πώλησής του Αργεντινού.
Ωστόσο, η Γαλατασαράι δεν είναι η μόνη που θέλει τον Έσε, καθώς υπάρχουν και πολλές ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ που έχουν στο στόχαστρό τους τον άσο των ερυθρολεύκων.
Ο Έσε, θυμίζουμε, υπέγραψε με τον Ολυμπιακό τον Αύγουστο του 2023 και έχει συμβόλαιο μέχρι και τον Ιούνιο του 2028. Μέχρι τώρα στη σεζόν έχει 13 εμφανίσεις στη Σούπερ Λίγκα και τρεις στην εθνική ομάδα της Αργεντινής U23.