Μια ακόμα νίκη, που τον κρατάει στα… ψηλά της βαθμολογίας και τον φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο Final-8 του Champions League, έκανε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας 13-7 της Ραντνίτσκι στο Παπαστράτειο.

Οι «ερυθρόλευκες» πανηγύρισαν την έκτη τους νίκη σε επτά παιχνίδια και ισοβαθμούν στην κορυφή με την Προ Ρέκο, ενώ η Μπαρτσελονέτα –που έχει ένα ματς λιγότερο- καραδοκεί.

Από την άλλη, η ήττα της σερβικής ομάδας δίνει την ευκαιρία στη Βουλιαγμένη να ανέβει στην τέταρτη θέση –και να μπει για τα καλά σε τροχιά πρόκρισης- αν νικήσει το Αννόβερο στο αποψινό ματς, που αρχίζει στις 20:00.

Οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν… σκούρα στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο ήταν καταιγιστικοί.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο οκτάλεπτο. Οι Σέρβοι άνοιξαν το σκορ με γκολ του Τσουκ, με τον Κολόμβο να ισοφαρίζει αμέσως. Ο Τσουκ ξανά έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, όμως ο Δερβίσης ισοφάρισε με τρομερό σουτ και ο Βάμος έκανε το 3-2 υπέρ των «ερυθρόλευκων».

Ο Βρλιτς ισοφάρισε σε 3-3 για τη Ραντνίτσκι, με τον Ολυμπιακό να απαντάει με σερί τριών τερμάτων (δύο του Μουρίκη και ένα του Γενηδουνιά) για το 6-3. Οι Σέρβοι μάζεψαν αμέσως τη διαφορά, μειώνοντας σε 6-5, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Η Ραντνίτσκι ισοφάρισε στις αρχές της τρίτης περιόδου με γκολ του Λούκιτς, όμως στη συνέχεια ο Ολυμπιακός έδειξε τη δύναμή του με σερί πέντε τερμάτων, με δύο γκολ του Γενηδουνιά και από ένα των Βάμος, Κολόμβου και Φουντούλη.

Στις αρχές της τέταρτης περιόδου η Ραντνίτσκι μείωσε σε 11-7 με τον Μπράνκοβιτς, αλλά ο Ολυμπιακός απάντησε με δύο γκολ των Μουρίκη, Κολόμβου για το τελικό 13-7.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-3, 5-1, 2-1

Ολυμπιακός: Μπίγιατς, Γκίλλας, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 3, Φιλίποβιτς, Κολόμβος 3, Παπαναστασίου, Ζερδεβάς

Ραντνίτσκι: Ντομποζάνοβ, Μπράνκοβιτς 1, Στανόγεβιτς 1, Γιάνκοβιτς 1, Τσουκ 2, Κόγιτς, Ουκρόπινα, Ποζνάνοβιτς, Πλιέβαντσιτς, Άντιτς, Λούκιτς 1, Βρλιτς 1, Τοντορόβσκι

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube