Δύο 24ωρα μετά την επιβλητική εμφάνιση και το 1-0 στη σειρά με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε ένα πολύ κακό επιθετικά πρώτο ημίχρονο στο Game 2 της σειράς των playoffs της Ευρωλίγκας, ωστόσο, ακόμα και έτσι πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στην απόλυτη ισοπαλία (38-38).

Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν βρεθεί να κυνηγούν διαφορές ακόμα και 13 πόντων, προτού η άμυνά τους από τα μέσα της δεύτερης περιόδου δώσει το έναυσμα για την αντεπίθεση και την επιστροφή στο ματς!

Παρ' όλα αυτά, οι Πειραιώτες ήταν ξανά άστοχοι πίσω από τα 6,75μ., καθώς, μετά το... φτωχό 25,9% (7/27τρ.) στο πρώτο παιχνίδι, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα συνέχισαν με ακόμα χειρότερα ποσοστά στο πρώτο ημίχρονο του Game 2!

Και αυτό διότι, ο Ολυμπιακός πήγε στα αποδυτήρια με μόλις 3 εύστοχα τρίποντα σε 16 προσπάθειες, κάτι που μεταφράζεται στο κάκιστο 18,8%. Οι μόνοι που ευστόχησαν ήταν οι Βεζένκοφ (1/3τρ.), Φουρνιέ (1/4τρ.) και Λι (1/2τρ.), με τους Γκος (0/2τρ.), Βιλντόσα (0/2τρ.), Παπανικολάου (0/2τρ.) και Πίτερς (0/1τρ.) να έχουν μαζί 0/7!


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπουργκ εκτός Euroleague: Τι σημαίνει για τη λίγκα και ποιοι… καραδοκούν!

«Αυτοί που επιμένουν, γράφουν ιστορία»: Το βίντεο του Ολυμπιακού για το λάβαρο της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ

Επίσημο: Δεν παίζει Ευρωλίγκα η Μπουργκ - Ανοίγει μια θέση για τη σεζόν 2026/27!

Στο Μαξίμου οι πρωταθλητές Ευρώπης του Ολυμπιακού - Δώρο… σκάκι από Μπαρτζώκα σε Μητσοτάκη!

Βεζένκοφ: «Παλέψαμε μέσα από τις πιο σκοτεινές στιγμές για να φτάσουμε εδώ - Ας συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία μαζί»

Η Βιλερμπάν θα έχει ένα από τα πέντε μεγαλύτερα μπάτζετ στη νέα Ευρωλίγκα

Ολυμπιακός: Οι Γουόκαπ, ΜακΚίσικ και Μόρις διάλεξαν την αγαπημένη τους στιγμή από τον τελικό της Euroleague

Μπαρτζώκας για τους πανηγυρισμούς μετά τη Euroleague: «Αφήσαμε τον εαυτό μας να γίνει λίγο… γελοίος»

Από πρωταθλητές Ευρώπης… δημοσιογράφοι: Οι παίκτες του Ολυμπιακού έπιασαν μικρόφωνο!

Ο Παναθηναϊκός βάζει τέλος στη συνεργασία του με την εταιρεία security μετά το F4