Έτοιμες για άλλο ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο είναι η ομάδα γυναικών στο πόλο του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκές κοντράρονται σήμερα το μεσημέρι στις 15:00 με την Σαμπαντέλ στη Βαρκελώνη στον μεγάλο τελικό του Champions League με στόχο να κατακτήσουν το τέταρτο ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Η ψυχολογία για την αμιγώς ελληνική ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη είναι στα ύψη μετά τη χθεσινή επικράτηση τους επί της Ματαρό, 16-12, σε ένα παιχνίδι που είχε μεγάλη σημασία καθώς πέρσι η ίδια ομάδα είχε αποτελέσει το… φράγμα της πορείας των ερυθρολεύκων και πάλι προς τον τελικό της διοργάνωσης, έχοντας γνωρίσει τον αποκλεισμό στα προημιτελικά.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια στο χθεσινό ματς ήταν η Νικόλ Ελευθεριάδου η οποία πέτυχε επτά γκολ και αυτή που οδήγησε τον Ολυμπιακό στην πρόκριση στην μεγάλη σημερινή αναμέτρηση.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες σε τελικό μιας διοργάνωσης από το 2015 και μετά. Ο Ολυμπιακός μετράει δύο νίκες σε παιχνίδια που έχουν γίνει στον Πειραιά ενώ η Σαμπαντέλ μία σε ματς στη δική της έδρα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube