Κάτι παραπάνω από έναν μήνα κλείνει στην Ελλάδα ο Εβάν Φουρνιέ και ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί πλήρως στην Αθήνα.

Μέσω των social media έχουμε δει τις προηγούμενες μέρες πως ο παίκτης του Ολυμπιακού έχει βρει τον κατάλληλο μπαρμπέρη και κυρίως το κατάλληλο σουβλατζίδικο.

Όμως ο Γάλλος σούπερ σταρ ακόμη δεν έχει βρει βιβλιοπωλείο. Ο Φουρνιέ σε ανάρτηση του στο twitter ρώτησε που μπορεί να βρει καλό βιβλιοπωλείο στα νότια προάστια της Αθήνας, δείχνοντας πως ο αθλητισμός δεν είναι το μοναδικό κομμάτι που τον απασχολεί.



Σε όλα αυτά βέβαια δεν λείπει και η απαραίτητη καζούρα από τον συμπατριώτη του, αλλά και αντίπαλο στον Παναθηναϊκό, Ματίας Λεσόρ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απίθανη σκηνή με οπαδό του Παναθηναϊκού να παίρνει στο κυνήγι την Porsche του Ναν για ένα αυτόγραφο

Κοντός: «Οι άλλοι σκαρφαλώνουν στα κάγκελα & τις παίζουν με τους court αλλά το θέμα είναι τι είπε η γυναίκα ενός παίκτη»

Ξέσπασε η σύζυγος του Χολμς για την κριτική του Αταμάν

Η αινιγματική ανάρτηση του Χολμς μετά την αυστηρή κριτική του Αταμάν

Aνανέωσε με την ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Μπράουν

Σάκοτα: «Ποτέ δεν ήταν στόχος η 2η θέση, ήταν σύμπτωση που ήταν κοντά ο Παναθηναϊκός»

Αταμάν: «Πώς να παίξει Ευρωλίγκα ο Τολιόπουλος; Δεν είμαστε ακαδημία - Θέλετε να θυσιάσω Ναν, Σλούκα, Γκραντ ή Σορτς;»

Το πάρτι του Ναν για την 100άρα του Παναθηναϊκού: Τα highlights της νίκης των «πράσινων» επί της ΑΕΚ

Ναν: «Ξεκινάμε έτσι τα παιχνίδια πολλές φορές φέτος - Έχουμε σπουδαίο ρόστερ, αλλά χρειαζόμαστε ακόμα καλύτερη χημεία»

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Έβαλε τέλος στη συζήτηση για τη δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός