Δύο προπονήσεις απέμειναν για τον Ολυμπιακό εν όψει της πρεμιέρας των playoffs απέναντι στην ΑΕΚ (21:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν φαίνεται να τις περιμένει για να πάρει τις αποφάσεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει.

Ο Βάσκος τεχνικός προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει τους Γκαρθία και Έσε στη μεσαία γραμμή, αλλά και στον Ταρέμι μαζί με τον Ελ Κααμπί στην επίθεση. Σημειώνεται πως τα δύο αυτά δίδυμα είχαν ξεκινήσει και στο παιχνίδι της κανονικής περιόδου στο Φάληρο, όπου ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει εύκολα με 2-0. Το δίδυμο του κέντρου είχε συμβάλει αποφασιστικά ώστε οι Πειραιώτες να μην απειληθούν σε εκείνο το ματς, ενώ το δίδυμο των φορ είχε βάλει τα γκολ της νίκης.

Παράλληλα, ο Μπρούνο δείχνει να έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Ορτέγκα για τη θέση του αριστερού μπακ. Όσον αφορά στις υπόλοιπες θέσεις του βασικού σχήματος, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Τζολάκης στο τέρμα, Ροντινέι δεξί μπακ, Ρέτσος και Πιρόλα στόπερ, ενώ Ζέλσον και Ποντένσε θα είναι στόπερ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Βόμβα» από Πρίτσα στη Δίκη: «Διαιτητής ομολόγησε ότι προσπάθησαν να ρίξουν φέτος την Κηφισιά»!

Βάργκα: Χόρεψε «Τα Ριάλια» και «Ένα Όμορφο Αμάξι Με Δυο Άλογα» στο γλέντι τίτλου!

Ντέμης: «Έτσι χτίζονται οι ομάδες, με 3-4 μεταγραφές, όχι με 10 - Η έμπνευση Νίκολιτς που έδωσε το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ»

Δωρεάν είσοδος για τους φιλάθλους στο Ατρόμητος-Πανσερραϊκός - Αλλαγή ώρας στην αναμέτρηση

Ντέμης: «Διαφωνώ με Σαββίδη, αυτά δεν δουλεύουν στους παίκτες - Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε ποτέ στα playoffs»

Τσανάκας: «Η συνάντηση που έρχεται και οι δηλώσεις με νόημα του Μεντιλίμπαρ»

Τσορμπατζόγλου: «Όλα ανοικτά στον ΠΑΟΚ - Ντροπιαστικό να μιλάει μετά από τέτοιο σοκ μόνο ο νεαρός Μύθου»

Δεσύλλας: «Τι ισχύει με Νέστρουπ και Ρεμπρόφ στον Παναθηναϊκό»

Σαββόπουλος: «Κέρδισε την παραμονή του στον Άρη ο Γρηγορίου, ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα»

Τζολάκης: «Η στήριξή σας, στις καλές και στις δύσκολες στιγμές, μας έδινε δύναμη»