Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε απέναντι στη Σπάρτα Πράγας, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ζότα Σίλβα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την τρίτη ευρωπαϊκή νίκη της ομάδας του, τονίζοντας πως το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στην ενότητα και στο γεγονός ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές αισθάνονται σημαντικοί.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αμυντική αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού, επισημαίνοντας ότι η φιλοσοφία του προπονητή απαιτεί από όλους τους παίκτες να συμμετέχουν εξίσου στην ανασταλτική και στην επιθετική λειτουργία.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τη νίκη της ομάδας του:

«Πραγματικά είμαστε χαρούμενοι για τις τρεις νίκες στη διοργάνωση, έχουμε πετύχει το στόχο μας, ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Κυριακής. Το κλειδί των επιτυχιών μας είναι η ενότητα της ομάδας. Νιώθουμε όλοι σημαντικοί και βοηθάμε την ομάδα».

Για την αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού στην άμυνα:

«Όλοι δίνουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Ο προπονητής μας έχει ζητήσει να τρέχουμε προς την μπάλα. Σε αυτή την ομάδα δεν υπάρχουν επιθετικοί και αμυντικοί, προσπαθούμε πάντα να βοηθήσουμε όλοι και σε άμυνα και επίθεση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πέντερσεν: «Χαρούμενος για ασίστ και νίκη, θέλουμε την απευθείας πρόκριση, ανατριχιάζω με τον κόσμο»

Οι επεμβάσεις του Λίλο και τα γκολ του Χόφμαν: Τα highlights της ήττας του ΟΦΗ από τη Λεβερκούζεν

Αγχώθηκε, αλλά ο Γκονζάλες έδωσε τη λύση: Τα highlights από τη νέα «ερυθρόλευκη» νίκη στο Europa League

Πρίσκε: «Χάσαμε δίκαια στις λεπτομέρειες, ποιοτική ομάδα ο Ολυμπιακός»

«Στην πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε»: Το ξέσπασμα του Σταματέλου στο γκολ του Γκονζάλες

Αλγουαθίλ: «Παίρνω το καλύτερο από όλους τους παίκτες μου, νικήσαμε μια ποιοτική ομάδα»

Γκονσάλες: «Δώσαμε όλες μας τις δυνάμεις, ευγνώμων στον κόσμο»

Αντύπας: «Τρεις κεφαλιές, τρεις νίκες στο Europa League για τον Ολυμπιακό και ο δρόμος για την οκτάδα είναι ανοιχτός»

Νικολακόπουλος: «Έβγαλε λαγό από το καπέλο ο Ιμανόλ για τον Ολυμπιακό»

Θρίαμβος της Μπόρνμουθ επί της Μίλαν - Τεσσάρα της Μπενφίκα στην Ομόνοια με πρωταγωνιστή τον Παυλίδη