Ο Ολυμπιακός έχει επί της ουσίας τελειώσει τη μεταγραφή του Λορέντσο Σιπιόνι από την Τίγκρε, με τα διαδικαστικά να απομένουν.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται προς το φινάλε της εβδομάδας στη χώρα μας ώστε να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο. Αυτό θα έχει διάρκεια 4+1 ετών, με τον 20χρονο χαφ να φορά τα ερυθρόλευκα.

Σύμφωνα με τον Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα, λοιπόν, το ποσό που θα ξοδέψει ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Σιπιόνι θα είναι μικρότερο του αναμενομένου. Διότι κάνει λόγο για συμφωνία των Πειραιωτών με την Τίγκρε στα 3,7 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 80% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κοντούρης: «Να δείχνουμε σε κάθε ματς ότι είμαστε Παναθηναϊκός - Το παιχνίδι της χρονιάς στην Τούμπα»!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού και τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής

Στο νοσοκομείο για εξετάσεις ο Καλάμπρια μετά τη σύγκρουση με τον Ποντένσε

Πάλμερ-Μπράουν: «Δεν το κέρδισα ούτε εγώ, ούτε ο Ταμπόρδα, το κέρδισε όλη η ομάδα»

Οι πράσινοι «καμικάζι» και τα… άχαστα: Τα highlights από το «διπλό» του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι του Φαλήρου!

Χριστόγλου: «Μεγάλη η ευθύνη του Μεντιλίμπαρ - Λάθος ενδεκάδα και νοοτροπία»

Ταμπόρδα: «Ελπίζω αυτή η νίκη να είναι η αρχή για κάτι καλύτερο»

Νικολογιάννης: «Έδωσε απαντήσεις ο Παναθηναϊκός με παίκτες-λιοντάρια»

Δεσύλλας: «Τακτικά ο Μπενίτεθ νίκησε τον Μεντιλίμπαρ - Του βγήκε ο Ταμπόρδα πίσω από την επίθεση»

Νικολακόπουλος: «Και όμως το είδαμε και αυτό, τον Ολυμπιακό να παθαίνει μπλακ-άουτ από το 7'»