Το ντεμπούτο τους με την ερυθρόλευκη φανέλα ενδέχεται να κάνουν Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Κένι Λαλά, καθώς αμφότεροι συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά στην αποστολή του Ολυμπιακού, ενόψει της αυριανής (07/02, 17:15) αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στο Φάληρο!

Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τον 32χρονο αμυντικό, δούλεψε πολύ το τελευταίο διάστημα και ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να τον υπολογίζει, πλέον, κανονικά, έστω και αν δεν είναι ακόμη στο 100% για να ξεκινήσει βασικός.

Όσο για τον Γάλλο, είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης και λογικά θα τον δούμε απέναντι στους Κρητικούς.

Όπως ενημερώνει ο Ολυμπιακός, λοιπόν, με προπόνηση, που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Αμέσως μετά την τελευταία προπόνηση ο κ. Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα της 21ης αγωνιστικής, η οποία αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Μπα, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Τιάγκο Σίλβα, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube