Ανατροπή στην ανατροπή με το Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός! Οι Καταλανοί έκαναν γνωστό ότι η αναμέτρηση με τους Πειραιώτες στις 21/10 για την 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League δεν θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα της ομάδας.

«Η Μπαρτσελόνα ανακοινώνει ότι ο τρίτος αγώνας που αντιστοιχεί στη φάση των ομίλων του Champions League, την Τρίτη 21 Οκτωβρίου στις 7:45 μ.μ., εναντίον του Ολυμπιακού, θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο Lluis Companys. Ο Σύλλογος συνεχίζει να εργάζεται για την απόκτηση των απαραίτητων διοικητικών αδειών για το άνοιγμα του Spotify Camp Nou τις επόμενες ημερομηνίες. Στο πλαίσιο αυτό, η Μπαρτσελόνα εργάζεται πάνω στις νέες τροποποιήσεις που το Δημοτικό Συμβούλιο της Βαρκελώνης κοινοποίησε στον Σύλλογο την περασμένη εβδομάδα.

Η Μπαρτσελόνα θα ήθελε να ευχαριστήσει τα μέλη και τους οπαδούς της για την κατανόηση και την υποστήριξή τους σε μια τόσο περίπλοκη και συναρπαστική διαδικασία όπως η επιστροφή στο νέο Spotify Camp Nou
», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επηρέασε αρνητικά τον ΠΑΟΚ η συμμετοχή της Φενέρμπαχτσε στα προκριματικά του Champions League

Ο Γουεμπανιάμα επέλεξε Παρί Σεν Ζερμέν για τον τελικό του Champions League

Με πέντε ομάδες από τη La Liga το Champions League της νέας σεζόν

Ανρί: «Η Άρσεναλ δεν είναι στο επίπεδο της Παρί, θα είμαι αγχωμένος στον τελικό»

Υπάρχει λόγος που ο κόσμος σχολιάζει και κάνει viral τη φυσιολογική αντίδραση του Ντεμπελέ στην αλλαγή του

Πώς τα 5 λεπτά καθυστερήσεων… εξαφανίστηκαν: Η κατακριτέα τακτική της Άρσεναλ

Το χέρι του Ζοάο Νέβες, ο κανονισμός που ήξερε... μόνο ο ρέφερι και το απόλυτο ποδοσφαιρικό μπέρδεμα

Λουίς Ενρίκε: «Δεν είμαστε συνηθισμένοι στην άμυνα, δεν ήταν εύκολο να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα σαν την Μπάγερν»

Τα highlights από την ισοπαλία της Παρί στο Μόναχο που την έστειλε σε back to back τελικό Champions League!

Champions League: Η ημέρα και το γήπεδο του τελικού Παρί Σεν Ζερμέν-Άρσεναλ