Το μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 5η αγωνιστική της League Phase του Champions League συγκεντρώνει το ενδιαφέρον, με τη σέντρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» να είναι προγραμματισμένη για τις 22:00.

Την ίδια ώρα, στου Ρέντη, η Κ19 του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Ρεάλ για το Youth League, με έναν ξεχωριστό θεατή στις εξέδρες.

Ο λόγος για τον Μαρσέλο, τον θρυλικό Βραζιλιάνο που έγραψε ιστορία με τη «Βασίλισσα» και είχε ένα σύντομο αλλά τιμητικό πέρασμα από τον Ολυμπιακό. Ο πρώην άσος είχε τετ-α-τετ με ανθρώπους του συλλόγου και τον αρχηγό Παναγιώτη Ρέτσο, ενώ κάθισε στον πάγκο των Πειραιωτών παρακολουθώντας και τον γιο του, που αγωνίζεται στις μικρές ομάδες της Ρεάλ.











ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube