Όλο και περισσότερες εξελίξεις στο θέμα του Σάσα Βεζένκοφ και των Κινγκς!

Συγκεκριμένα, στο κρίσιμο Game 5 μεταξύ Ολυμπιακού και Φενέρμπαχτσε (9/5, 21:30) θα παρευρεθεί ο προπονητής της ομάδας του Σακραμέντο (και Coach of the year στο ΝΒΑ), Μάικ Μπράουν, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τον Βούλγαρο φόργουορντ!

Είναι δεδομένο πως στους Κινγκς, που κατέχουν τα δικαιώματα του Βεζένκοφ, υπάρχει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, κάτι που έχει ούτως ή άλλως γίνει φανερό από τις πολλαπλές επισκέψεις ανθρώπων της ομάδας σε αγώνες του Ολυμπιακού.

Θυμίζουμε πως έχουν ήδη υπάρξει τρεις επισκέψεις ανθρώπων από το Σακραμέντο στην Ελλάδα, καθώς νωρίτερα στη σεζόν είχαν έρθει ο αντιπρόεδρος των «βασιλιάδων», Φιλ Τζάμπουρ, μαζί με τον τζένεραλ μάνατζερ, Μόντε ΜακΝέρ, ο βοηθός GM Γουές Γουίλκοξ αλλά και το μέλος του προπονητικού επιτελείου, Τζέι Τριάνο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Μαφιόζικη» απόδραση της Παρτίζαν από την Μπολόνια!

Ζέρβας: «Παιχνίδι πολύ ειδικών συνθηκών αυτό με τη Μονακό» - Τι είπε για Βεζένκοφ και Μόρις

Πετρίδης: «Θέλει ένα… ξέσπασμα ο Παναθηναϊκός – Ο Λεσόρ και αυτός που θα κόψει ο Αταμάν»

Ο Κάλινιτς βγάζει τον Πρίντεζη εκτός του Top 10 των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στην Ευρωλίγκα

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού από την επιβλητική νίκη και το πάρτι γενεθλίων στο Παρίσι

Χολμς: «Πρέπει να παίξουμε με σκληράδα - Είμαι έτοιμος να ακολουθήσω το πλάνο»

Αταμάν: «Φέτος δεν βρήκαμε ισορροπία - Εμείς χαιρόμαστε μόνο όταν κατακτούμε τίτλους»

Με Λεσόρ κόντρα στη Ζάλγκιρις ο Παναθηναϊκός!

Χολ: «Συμβαίνουν πολλά στη Μονακό, αλλά θα βγουν για να παλέψουν - Κολλάμε καλά μεταξύ μας, έχουμε ταλαντούχα ομάδα»

Μπαρτζώκας: «Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τη Μονακό» - Η ατάκα για τα… κιλά του Τζόζεφ!