Με εντυπωσιακή επιθετική παραγωγή και εξαιρετική αμυντική λειτουργία, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 25-6 της ΝΕ Πατρών, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Water Polo League Γυναικών, διατηρώντας το απόλυτο των νικών στο πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκες» συνάντησαν αντίσταση μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο, όταν οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να μείνουν κοντά στο σκορ. Από τη δεύτερη περίοδο, όμως, η ομάδα του Γιώργου Ντόσκα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, κυριάρχησε στις δύο πλευρές της πισίνας και μετέτρεψε την αναμέτρηση σε παράσταση για έναν ρόλο.

Η Ελληνιάδη ήταν η κορυφαία σκόρερ του Ολυμπιακού με έξι τέρματα, ενώ οι Κουρέτα και Σάντα πρόσθεσαν από πέντε. Αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία της 15χρονης Αφροδίτης Κουρτίδου, η οποία συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή των 15 αθλητριών.

Από την πλευρά της ΝΕ Πατρών, η Φούκα Νισιγιάμα σημείωσε τα μισά από τα συνολικά έξι γκολ της ομάδας της.

Τα οκτάλεπτα: 6-4, 5-1, 6-1, 8-0.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube