Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και του sport-fm.gr, Νίκος Ζέρβας, στο Άμπου Ντάμπι.

Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν απόψε την τελευταία τους προπόνηση στην Etihad Arena πριν τον αυριανό (23/05, 21:00) ημιτελικό κόντρα στη Μονακό του Βασίλη Σπανούλη. Ο ρεπόρτερ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, σε αντίθεση με το άλλο ζευγάρι, του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε, που είναι 50-50 όπως είπε, ωστόσο πρέπει να το αποδείξει αυτό στο παρκέ.

Ανέλυσε, λοιπόν, τα σημεία, στα οποία θα κριθεί το παιχνίδι, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι η ειδοποιός διαφορά σε σχέση με προηγούμενα Final 4 είναι ότι στο ρόστερ των Πειραιωτών υπάρχουν φέτος Φουρνιέ, Βεζένκοφ και Γκος.

Ακούστε το ρεπορτάζ στο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ιστορικό milestone για Μπαρτζώκα: Έφτασε τα 300 ματς Ευρωλίγκας στον «ερυθρόλευκο» πάγκο!

Χολ: «Ξέρω την κατάρα της πρώτης θέσης και δεν με φοβίζει - Με μπάσκετ Ολυμπιακού και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τη νίκη του Ολυμπιακού στη Λιόν

«Δεν κρατάει πολλά ο Ολυμπιακός, είχε την ποιότητα να ανταπεξέλθει - Κλειδί ο Χολ»: Το σχόλιο του Νίκου Ζέρβα

Βεζένκοφ: «Θέλουμε να έχουμε στο τέλος το πλεονέκτημα έδρας»

Πουπέ: «Οι παίκτες μου πάλεψαν κόντρα στον Ολυμπιακό»

Επέστρεψε στις νίκες η Βαλένθια και συνεχίζει το σκαρφάλωμα

Ξέρανε τη Ρεάλ από τη... γραμμή και της στέρησε την κορυφή η Μπασκόνια!

Έρχεται μάχη με τη Ρεάλ στο ΣΕΦ: Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας

Μπαρτζώκας: «Πήγαμε να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα απ' ότι έπρεπε - Δεν παίζει ρόλο το ρεκόρ, εκτιμάμε αυτή τη νίκη»