Εκτός από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη, για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας, έμεινε ο Κένι Λαλά.

Ο λόγος αφορούσε έναν τραυματισμό που έχει ο Γάλλος μπακ-χαφ, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και το «Φως των Σπορ» αναφέρει πως διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση προσαγωγών αριστερού ισχίου.

Όπως προκύπτει, δεν υπάρχει ανησυχία πως ο παίκτης θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης και η κατάστασή του θα εξετάζεται μέρα με τη μέρα.

Την ίδια ώρα, πάντως, συνεχίζονται τα σενάρια στην πατρίδα του Λαλά, σύμφωνα με το οποίο αρκετές ομάδες από το Σαμπιονά εξετάζουν την περίπτωση του «ερυθρόλευκου» άσου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Θα φύγω… δεν θέλω να κλαις, θέλω να γελάς»: Το σπαρακτικό αντίο της Ιωάννας Άντζα στον πατέρα της!

Νικολακόπουλος: «Ποιος παίρνει τη θέση του Καλογερόπουλου στο ρόστερ του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς σκέφτεται μόνο το πρότζεκτ της ΑΕΚ - Στο προσκήνιο οι ανανεώσεις των Πινέδα και Γιόβιτς»

Αρχηγών συνέχεια: Έδεσε και Σταυρόπουλο ο Ατρόμητος!

Αθανασίου: «Καθοριστική για τον σχεδιασμό η άφιξη Νίστρουπ - Οι υποθέσεις Ράστοντερ, Ζαγαρίτη και οι μεταγραφές»

Ολυμπιακός: Σημαντική αλλαγή για τους περυσινούς κατόχους διαρκείας

Τσακίρης: «Η εισήγηση Νίκολιτς-Ριμπάλτα για τις πωλήσεις στην ΑΕΚ - Ποιο νεαροί θα πάνε στην προετοιμασία»

Τσορμπατζόγλου: «Κανείς δεν βάζει το χέρι στη φωτιά για Λουτσέσκου - Όλα ανοιχτά για τον αθλητικό διευθυντή»

Δεσύλλας: «Ο Ζαγαρίτης, ο τερματοφύλακας και τα υπόλοιπα μεταγραφικά μέτωπα του Παναθηναϊκού»

Τσανάκας: «Το ΟΚ του Λόπεθ και τα χαρακτηριστικά του έτερου χαφ»