Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί δεν σταματά να... ματώνει τα αντίπαλα δίχτυα και τη φετινή σεζόν!

Μετά την εκπληκτική περσινή του σεζόν όπου πέτυχε συνολικά 33 γκολ σε 50 αγώνες, ο Μαροκινός στράικερ του Ολυμπιακού συνεχίζει το ίδιο «καυτός» και το 2024/25, έχοντας μέχρι στιγμής 17 γκολ σε 28 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις!

Με αφορμή το χθεσινό του τέρμα κόντρα στον Ατρόμητο, στη νίκη των «ερυθρόλευκων» με σκορ 2-1 στο Περιστέρι, το Europa League αποθέωσε τον 31χρονο φορ μέσω των social media!

«Αγιούμπ Ελ Κααμπί, 17 γκολ στη σεζόν και συνεχίζει», ανέφερε χαρακτηριστικά στο ποστάρισμά της η UEFA.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προπονείται κανονικά ο Κωνσταντέλιας στον ΠΑΟΚ

Ρόμπι Κιν: «Δύσκολη μάχη με τον Παναθηναϊκό - Θα μας λείψουν τα γκολ του Βάργκα»

Μεντιλίμπαρ: «Φαβορί η Μπέτις με ΠΑΟΚ-Στην Τούμπα είναι εχθρικοί με εμάς, πιστεύουν ότι ευνοούνται οι ομάδες της Αθήνας»

Έμεινε στην Ισπανία ο αθλητικός διευθυντής της Μπέτις - Διαπραγματεύεται την πώληση του Μπακαμπού

Πρόεδρος Μπέτις: «Δεν είμαστε απλώς αισιόδοξοι, αλλά πολύ αισιόδοξοι»

Το βίντεο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την αναχώρηση για Βουδαπέστη

Λουτσέσκου: «Ποιοτική με ή χωρίς απουσίες η Μπέτις – Παρά τις δυσκολίες είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους»

Τσιφτσής: «Έτοιμοι στο 100% για να νικήσουμε την Μπέτις - Ο ΠΑΟΚ βγάζει τον καλύτερο εαυτό του στα δύσκολα»

LIVE Streaming η συνέντευξη Τύπου του Λουτσέσκου ενόψει Μπέτις

Τσορμπατζόγλου: «Ερωτηματικό για την αποστολή ο Κωνσταντέλιας - Έτοιμοι οι Ζίβκοβιτς, Μεϊτέ»