Ο Λορέντσο Σιπιόνι έφτασε στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Κυριακής (06/07) για να ολοκληρώσει και το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας του με τον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός μέσος πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, και πλέον μένει μόνο υπογράψει το συμβόλαιό του και να ανακοινωθεί από τους Πειραιώτες, που ενισχύουν τη μεσαία τους γραμμή με έναν πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, ο Αργεντινός δημοσιογράφος Λουτσιάνο Γκαρσία, κοινοποίησε ένα βίντεο από τα εργομετρικά του Σιπιόνι, ο οποίος φοράει μία μπλούζα του Ολυμπιακού.

Ο Σιπιόνι αναμένεται να αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αυτό το καλοκαίρι, μετά τον Ρεμί Καμπελά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Πρέπει να φτιάξουμε τη νοοτροπία μας και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί»

Τσακίρης: «Συγκλονιστική η υποδοχή του κόσμου στην αποστολή της ΑΕΚ - Οι σκέψεις Νίκολιτς για την 11άδα»

Κέρκεζ: «Κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι και βλέπουμε μόνο το επόμενο»

Σαββόπουλος: «Η ζωή χωρίς τον Μόντσου στον Άρη - Πιθανή η πρώτη παρουσία του Δώνη στην 11άδα»

Δεσύλλας: «Ντέρμπι αντίδρασης για τον Παναθηναϊκό - Πιθανή η επαναφορά της τριάδας στην άμυνα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο Γιακουμάκης και ο Ζαφείρης για 11άδα στο ντέρμπι με τον Άρη»

Τσανάκας: «Μεγαλύτερο το κίνητρο του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό - Πιθανό με δυο φορ ο Μεντιλίμπαρ»

Βαθμολογία Stoiximan Super League: Τεράστιες νίκες για Παναιτωλικό, Ατρόμητο και τρίποντο-ανάσα για Asteras AKTOR

Διπλό-χρυσάφι για τον Ατρόμητο, βάζει σε μπελάδες την Κηφισιά!

Γκαρέ: «Έτοιμος να παίξω όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ακόμη με τον ΠΑΟΚ - Μεγάλη ομάδα ο Άρης, ήρθα με σεβασμό»