Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες που είχε να διαχειριστεί απόψε, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο τις εντός έδρας αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη νέα αγωνιστική σεζόν, επικρατώντας με το εμφατικό 86-67 της Dubai BC στο ΣΕΦ για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Εβάν Φουρνιέ, που ήταν εκτός 12άδας λόγω προβλήματος στον αστράγαλο και παρακολούθησε το ματς δίπλα από τον πάγκο των «ερυθρόλευκων», έστειλε το δικό του μήνυμα στα social media με αφορμή την εντυπωσιακή επικράτηση των πρωταθλητών Ελλάδας.

Μάλιστα, αναφερόμενος στους φιλάθλους τόνισε πως... «τα λέμε σύντομα», με τον Γάλλο γκαρντ/φόργουορντ να δίνει μεγάλη μάχη για να προλάβει το κυριακάτικο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Ντόρσεϊ θυμήθηκε τις εντυπωσιακότερες φάσεις του στη φετινή Ευρωλίγκα - Τι είπε για την κίνηση που πήρε από Σπανούλη

GM Βαλένθια: «Μιλάμε με την Euroleague για να εξασφαλίσουμε περισσότερα εισιτήρια για το Final Four»

Ο Γουόκαπ βαθμολόγησε τις προηγούμενες 10 πρωταθλήτριες Ευρώπης και έβαλε τελευταίο τον Παναθηναϊκό

Πετρίδης: «Παταγώδης αποτυχία και τέλος εποχής στον Παναθηναϊκό - Τα δεδομένα για Αταμάν και ρόστερ»

Euroleague: Το βίντεο της φωτογράφισης του Ολυμπιακού και το ερώτημα για το τρόπαιο

Euroleague: «Πρωτοφανής ζήτηση για τα εισιτήρια, πάνω από μισό εκατομμύριο ταυτόχρονοι χρήστες»!

Ιδιοκτήτης Βαλένθια: «Αποκλείσαμε έναν από τους γίγαντες της Ευρώπης»

Σύζυγος Γκραντ: «Είμαστε συντετριμμένοι - Φίλοι του Παναθηναϊκού, σας αγαπάμε»

MVP του Game 5 της Βαλένθια με τον Παναθηναϊκό ο Μπαντιό

Η προφανής απάντηση του Μπαρτζώκα στις ερωτήσεις για την απουσία του Παναθηναϊκού από το Final 4