Η απόκτηση χαφ και εξτρέμ είναι σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει κάνει σαφές ποιοι είναι οι βασικοί του στόχοι για τις θέσεις αυτές και οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν… ψηλά, με όπλο την υπομονή, καθώς δεν τους πιέζει τόσο πολύ ο χρόνος.

Ο Λουίς Μίγια είναι με… διαφορά η πρώτη επιλογή για τη θέση του κεντρικού χαφ, ωστόσο η Χετάφε -τουλάχιστον για την ώρα- είναι αδιάλλακτη. Οι Μαδριλένοι δεν δείχνουν διάθεση να τον παραχωρήσουν, ωστόσο οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν έχουν χάσει τις ελπίδες τους εξετάζοντας παράλληλα και άλλες επιλογές, που όμως δεν καλύπτουν τον προπονητή τους στον ίδιο βαθμό με τον 30χρονο άσο.

Όσον αφορά στη θέση του εξτρέμ, ο Κάρλος Βιθέντε είναι στην κορυφή της λίστας του Μεντιλίμπαρ. Η περίπτωση αυτή είναι επίσης δύσκολη, ίσως όχι τόσο όσο του Μίγια πάντως ή του Μπράιαν Χιλ που ανήκει στην Τότεναμ. Ο 26χρονος δεξιός εξτρέμ της Αλαβές θέλει να κεφαλαιοποιήσει την πολύ καλή σεζόν του στη LaLiga (37 συμμετοχές, 5 γκολ, 5 ασίστ) και υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από Ισπανία αλλά και εξωτερικό (Μπεσίκτας), με τον ποδοσφαιριστή σε πρώτη φάση να προτιμά να μείνει στην πατρίδα του.

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός εξετάζει την αγορά και για αντι-Κωστούλα. Ο Μεντιλίμπαρ θέλει έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του 18χρονου που πωλήθηκε κοντά στα 40 εκατ. ευρώ στην Μπράιτον.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άρης–Ολυμπιακός: Παράδοση, ισορροπία και «σφιχτά» σκορ στο ντέρμπι

Τσορμπατζόγλου: «Το πιθανό δίδυμο στα χαφ του ΠΑΟΚ με την έλευση Ζαφείρη και η διαχείριση με Ατρόμητο»

Σαββόπουλος: «Πρέπει να σηκώσει κεφάλι ο Άρης-Πιθανό σχήμα χωρίς Μορόν»

Τσανάκας: «Με φόρα από την Αστάνα ο Ολυμπιακός, η εκτίμηση για Ελ Κααμπί και την παραμονή του»

Παγκάκης: «Πολύ σημαντικό το ματς με τον Βόλο-Οι επιλογές Μπενίτεθ για 11άδα»

Κετσετζόγλου: «Πολύ δύσκολο το ματς με Παναιτωλικό για την ΑΕΚ-Η πιθανή 11άδα»

Τσιφτσής: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στη Βουλγαρία – Πάμε αποφασισμένοι για τη νίκη στο Περιστέρι»

Λαφόν: «Πάνω απ’ όλα η νίκη με τον Βόλο – Δύσκολο να αφήνω την ομάδα για το Κόπα Άφρικα»

Κωνσταντινίδης: «Οι βαθμοί που χάνονται τώρα, δύσκολα αναπληρώνονται»

Stoiximan Super League: Τα μεγάλα ραντεβού σε Αγρίνιο, Περιστέρι, Λεωφόρο και Θεσσαλονίκη