Το 2024 ήταν μία ιστορική χρονιά για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν σε δύο πολύ σπουδαίες επιτυχίες, κατακτώντας τόσο το Youth League με την ομάδα Νέων, όσο και το Conference League στον τελικό της «Opap Arena».

Πρόκειται για τις δύο πρώτες διασυλλογικές κατακτήσεις ελληνικών ομάδων σε επίπεδο UEFA, κάτι το οποίο η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου φυσικά δεν ξέχασε. Στο πλαίσιο της ανασκόπησης για το έτος που φεύγει, ο επίσημος λογαριασμός της ανέβασε ένα ποστάρισμα ειδικά για τον Ολυμπιακό, αναφερόμενος στα δύο βαρύτιμα αυτά τρόπαια.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα κολάζ δύο φωτογραφίων από τις στιγμές που οι «ερυθρόλευκοι» σηκώνουν τις δύο κούπες, με τη λεζάντα να αναφέρει «ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία το 2024 ως η πρώτη ελληνική ομάδα που κατέκτησε μία διασυλλογική διοργάνωση της UEFA».

Δείτε το ποστάρισμα:


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με την Καϊράτ Αλμάτι

Το Conference League θυμήθηκε το «αριστούργημα» του Μαρίν κόντρα στη Σάμσουνσπορ!

Η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού: Με Ουναΐ και Κρίστιανσεν, αλλά χωρίς Τσιριβέγια

Κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού ο Ουναΐ!

Πρεμιέρα με Μπόρατς, φινάλε με Μπράιτον: Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στο Conference League

Παναθηναϊκός: Συντριπτικά υπέρ του οι πιθανότητες για 24άδα στο Conference League

Παντελίδης: «Κρύβει παγίδες η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό, θέμα χρόνου να δέσουμε με Νίστρουπ»

Η Μπράιτον των Ελλήνων και τα δύσκολα ταξίδια: Το προφίλ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού

Παγκάκης: «Πρόκληση Φράιμπουργκ και Μπράιτον, δεν τρομάζουν τον καλό Παναθηναϊκό οι άλλοι»

Με τη Φράιμπουργκ που διεκδίκησε ευρωπαϊκό τρόπαιο και την… ελληνική Μπράιτον ο Παναθηναϊκός!