Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα δημοσιεύματα από την Ιταλία για τον Λορέντσο Πιρόλα, ο Γιώργος Τσανάκας σημείωσε πως ο 23χρονος στόπερ αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Τόνισε πως είναι αναμενόμενος όλος ο… ντόρος που γίνεται για τον Πιρόλα, ο οποίος δεν θα ήτα παράξενο να βρίσκεται στον προθάλαμο της εθνικής ανδρών, αφού τόσο ο Γκατούζο όσο και αρκετοί σύλλογοι τον παρακολούθησαν στο πρόσφατο Euro u21.
Στη συνέχεια μίλησε για την υπόθεση του Σαντίνο Αντίνο, η οποία παραμένει πολύ ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα, λέγοντας πως οι χειρισμοί των Πειραιωτών θυμίζουν υπερβολικά την περίπτωση του Σιπιόνι. Σκοπός είναι να βρεθεί κοινό σημείο επαφής με τους Αργεντινούς και ο Ολυμπιακός να προχωρήσει τη μεταγραφή του.
Ανέφερε πως ο Αντίνο δεν είναι πάντως η μοναδική περίπτωση από τη Λατινική Αμερική που τσεκάρεται, με τα βλέμματα να πέφτουν και στη Βραζιλία, ενώ για τον Κόστιτς μετέφερε την πληροφορία πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει προταθεί εδώ και κάποιο διάστημα στην ομάδα.
Ακούστε το ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.