Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στο πρόβλημα που ενδέχεται να υπάρξει στον Ολυμπιακό με το Κόπα Άφρικα και τον Μαντί Καμαρά, με τις σημερινές πληροφορίες από τη Γουινέα να αναφέρουν πως κλήθηκε στα παιχνίδια της εθνικής του για τον Νοέμβριο.

Αυτό συνέβη μετά τη μεσολάβηση του υπουργού αθλητισμού, Μπέα Ντιαλό, για να λυθεί η μεγάλη κόντρα που υπήρχε εδώ και δύο χρόνια μεταξύ του παίκτη και του προπονητή, Καμπά Ντιαβαρά.

Εδώ να θυμίσουμε ότι πιθανότατα θα συμμετάσχει στη διοργάνωση με την εθνική Μαρόκου και ο Ελ Κααμπί.

Ακούστε, επίσης, τι είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος για την επιστροφή του Έσε στις προπονήσεις ενόψει του αγώνα με τη Γουέστ Χαμ και το ματς της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Λέτσε στην Ιταλία.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«O ΠΑΟΚ συμφώνησε με την Άτλας για την πώληση του Σάντσες»

Τσάπρας: «Πολύ ωραίο το κλίμα στην ομάδα, οι νέες φανέλες είναι τρομερές»

Παναθηναϊκός: Συνολικής διάρκειας 120 λεπτών το φιλικό με τη Ραπίντ Βιέννης

Καρβουνιάρης: «Τι ισχύει με Γιόβιτς, Ζίνι και Ζούμπκοφ - Αυτοί έχουν ξεχωρίσει έως τώρα στην προετοιμασία»

Παναθηναϊκός: Η βασική εμφάνιση, η λεπτομέρεια στο σήμα και η τεράστια ανταπόκριση που… έριξε ήδη το e-shop!

Αναστασίου: «Θα είναι δύσκολη χρονιά για όλες τις ομάδες - Να παίζουμε ποδόσφαιρο που ο κόσμος θα χαίρεται να το βλέπει»

Έφτασε Θεσσαλονίκη ο Τάχα Άλι - Ενσωματώνεται άμεσα στον ΠΑΟΚ!

Φύσσας-Σεϊταρίδης: «Φοράτε τη φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας, χρειάζεται αγάπη, πάθος, αφοσίωση»

Τσακίρης: «Το ερωτηματικό με Γκεοργκίεφ που ίσως αλλάξει τα δεδομένα και τα όσα ισχύουν με Ζοάο Μάριο»

Τσανάκας: «Έκλεισε ο Ρόκα και ενσωματώνεται άμεσα στην προετοιμασία του Ολυμπιακού»