Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για το τζάμπολ με τη Μονακό στον μεγάλο ημιτελικό της Ευρωλίγκας στο Άμπου Ντάμπι, εκεί όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον απόλυτο θρύλο της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη.

Ο Νίκος Ζέρβας μίλησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την προετοιμασία που πραγματοποιούν οι «ερυθρόλευκοι», αλλά και για τα πλάνα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Για αρχή ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών ανέφερε πώς δεν είναι κριτήριο το παιχνίδι με την ΑΕΚ, καθώς ο Ολυμπιακός είχε πολλές απουσίες, απέναντι σε μία ομάδα όμως που παίζει εξαιρετικό μπάσκετ. Η προστασία που γίνεται είναι κυρίως πνευματική.

Ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι δεν θα πάει με τρεις ψηλούς στην 12άδα, με τον Ράιτ πιθανότατα να μένει εκτός, ενώ και ο ΜακΚίσικ είναι λίγο πίσω αλλά δύσκολο να μείνει εκτός. Θα γίνει προσαρμογή ανάλογα με τον αντίπαλο. Η Μονακό με τον Σπανούλη είναι πολύ ομαδική και ο Ολυμπιακό θα πρέπει να τη κόψει την δημιουργία. Σπάνιο να αντιμετωπίζει έναν θρύλο της ομάδα ως αντίπαλο.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Νίκου Ζέρβα στο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού στο μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων»

«Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω τις 10 συνεχόμενες νίκες του Ολυμπιακού»: Η… ανάκριση του Τζο Αρλάουκας στο sport-fm.gr!

Αποθεωτική υποδοχή του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ!

Βεζένκοφ: «Κάναμε καλή δουλειά, αλλά στο τέλος πήγαμε να δώσουμε το ματς - Καταπληκτικός παίκτης ο Ναν»

Παπανικολάου: «Σημαντικό το 10-0 επί του Παναθηναϊκού, αλλά δεν δίνει κάποια ουσία - Μίλησαν οι προσωπικότητες»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό

«Μπήκε ιδανικά στο 2026, με μεγάλη και δίκαιη νίκη ο Ολυμπιακός»: Το σχόλιο Ζέρβα για το ντέρμπι «αιωνίων»

Μπαρτζώκας: «Δεν με αφορούν οι αριθμοί των παικτών, με νοιάζει μόνο να κερδίζει ο Ολυμπιακός»

Έβαλε τέλος στην… κατηφόρα της με θρίαμβο επί της Μακάμπι η Μπάγερν Μονάχου

Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες μου φοβούνται να παίξουν με τον Ολυμπιακό - Με τέτοια ''4άρια'' δεν θα πάμε στο F4»!