Ο Ολυμπιακός διανύει… καυτή εβδομάδα, αφού οι μηχανές πήραν ξανά μπρος αναφορικά με τα μεταγραφικά του ζητήματα. Η απόκτηση του Ναζ Μήτρου-Λονγκ από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ έγινε και επίσημη, με τους Πειραιώτες να συνεχίζουν πλέον με το βλέμμα στον Φίλιπ Πετρούσεφ όπως ανέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως ο Μήτρου-Λονγκ θα πάρει πιθανότατα σε 10-15 ημέρες το ελληνικό διαβατήριο στα χέρια του, ενώ υποστήριξε πως η ομάδα δεν πλήρωσε buy-out στη Ζάλγκιρις για να τον αποκτήσει.

Όσον αφορά τον Φίλιπ Πετρούσεφ, ο Ζέρβας υποστήριξε: «Oι πληροφορίες από το Σακραμέντο λένε πως ήταν τυχαίο ότι έπαιξε χθες 5-6 λεπτά. Έχει ίδιο ατζέντη με τον Μήτρου-Λονγκ ο Πετρούσεφ, νομίζω ότι αν ευσταθούν οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το Σακραμέντο, είναι θέμα χρόνου να μείνει ελεύθερος και ο Ολυμπιακός την έχει δουλέψει καλά την περίπτωση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καταγγελία-σοκ από τον Πετρόπουλο του Κολοσσού: «Ελπίζω τα φρένα του αυτοκινήτου μου να κόπηκαν… μόνα τους»

Ο Αθηναϊκός τρομοκράτησε τον Αμύντα και συνεχίζει ανενόχλητος στην κορυφή

Αταμάν: «Όσμαν και Μήτογλου θα επιστρέψουν στις προπονήσεις μέσα στη βδομάδα - Η κατάσταση του Ναν είναι πιο περίπλοκη»

Η βαθμολογία της Stoiximan GBL μετά την ολοκλήρωση της 16ης αγωνιστικής

Ο πληθωρικός Σλούκας και ο καταιγισμός τριπόντων: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Αμαρουσίου

Πρωτοφανές σκηνικό: Ο Αταμάν ζήτησε ειρωνικά challenge εις βάρος του Παναθηναϊκού και αποθεώθηκε!

Αταμάν: «Ελπίζω να επιστρέψουν γρήγορα οι τραυματίες, χρειαζόμαστε νίκες στην Ευρωλίγκα»

Μισός αλλά… αρκετός ο Παναθηναϊκός, λύγισε το Μαρούσι με τρομερό Σλούκα

Η στιγμή που ο Αταμάν αλλάζει όλη την πεντάδα του Παναθηναϊκού στο τρίλεπτο!

Γουόρντ: «Είχα να παίξω πλέι μέικερ από το λύκειο-Θα μας βοηθήσει ο Τζόζεφ»