Το σχόλιό του για το 0-0 του Ολυμπιακού με την Τβέντε κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος. Ο ρεπόρτερ τόνισε πως ο Ολυμπιακός έμεινε στην ισοπαλία κυρίως γιατί δεν είχε σε καλή κατάσταση τα επιθετικά του όπλα: Τον Ελ Κααμπί, τον Ζέλσον και τον Γουίλιαν. Ο Μαροκινός ήταν και μοιραίος με το πέναλτι που έχασε. Υπογράμμισε, δε, ότι ήταν πολύ αισθητή η απουσία του Τσικίνιο για άλλη μια φορά. Ο μοναδικός καλός επιθετικός, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, ήταν ο Κωστούλας, πρόσθεσε.

Και συμπλήρωσε: «Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε γρήγορα το πολύ δυναμικό 10λεπτο των Ολλανδών, αλλά είχε ένα μεγάλο μειονέκτημα σε όλο το ματς, δεν έφτιαξε καθαρές ευκαιρίες για γκολ.

Κάπως περισσότερο επικίνδυνος άρχισε να γίνεται όταν πέρασε ο Μεντιλίμπαρ τον Ροντινέι μπροστά και έβγαλε έξω τον Γουίλιαν, αλλά και πάλι μόνο στο 92' απείλησε σοβαρά. Το αποτέλεσμα δεν ήταν πολύ κακό, αλλά σίγουρα δεν ήταν καλό και ο Ολυμπιακός, πλέον, είναι πολύ πιθανό να παίξει την πρόκριση στα πλέι οφ την τελευταία αγωνιστική με την Καραμπάγκ στο Καραϊσκάκη. Εκτός και αν μας επιφυλάξει κάποια ωραία έκπληξη μέσα στο Οπόρτο
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρελό: Ο κόσμος της Μπεσίκτας έκανε τόσο θόρυβο που οι παίκτες συνέχισαν μετά το σφύριγμα της λήξης!

Σουργιάς: «Οι αποκρούσεις του Λίλο κράτησαν την ήττα του ΟΦΗ σε αξιοπρεπές επίπεδο - Κρίσιμο το ματς με την Μπερ Σεβά»

Σταματέλος: «Πόσοι να περίμεναν το 3/3 του Ολυμπιακού στο Europa League - Νίκη με πολλαπλά οφέλη»

Ο Παυλίδης εξήγησε τον λόγο που δεν πανηγύρισε το γκολ του κόντρα στην Ομόνοια

Football Meets Data: Φαβορί για 8άδα ο Ολυμπιακός, εκτός 24άδας ο ΟΦΗ

Πέντερσεν: «Χαρούμενος για ασίστ και νίκη, θέλουμε την απευθείας πρόκριση, ανατριχιάζω με τον κόσμο»

Οι επεμβάσεις του Λίλο και τα γκολ του Χόφμαν: Τα highlights της ήττας του ΟΦΗ από τη Λεβερκούζεν

Αγχώθηκε, αλλά ο Γκονζάλες έδωσε τη λύση: Τα highlights από τη νέα «ερυθρόλευκη» νίκη στο Europa League

Πρίσκε: «Χάσαμε δίκαια στις λεπτομέρειες, ποιοτική ομάδα ο Ολυμπιακός»

«Στην πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε»: Το ξέσπασμα του Σταματέλου στο γκολ του Γκονζάλες