Το σχόλιό του για την ισοπαλία (1-1) του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στην OPAP Arena κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού σχολίασε ότι «είναι καλό, που κράτησε το αήττητο στη σεζόν, πλέον και στα πιο δύσκολα. Είναι καλό, που τρία σερί παιχνίδια με την ΑΕΚ δεν χάνει. Είναι καλό, ότι στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου πήρε το παιχνίδι πάνω του και δημιούργησε φάσεις».

Εξέφρασε, ωστόσο και το παράπονο ότι «στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε να ρισκάρει περισσότερο, παρά να το πάει το ματς για να το ''σβήσει'', γιατί βρήκε την ΑΕΚ με κάμποσους απόντες και θα μπορούσε αυτό να το εκμεταλλευτεί καλύτερα».

Ο ρεπόρτερ στάθηκε ακόμα «στην ευκολία με την οποία ο διαιτητής έδινε όλες τις επίμαχες φάσεις υπέρ της ΑΕΚ και ευτυχώς που ο VAR αποκαθιστούσε τη διαιτητική νομιμότητα».

Ακούστε αναλυτικά το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»