Με τον Ολυμπιακό να θυμίζει τον... παλιό καλό του εαυτό και τους Ντόρσεϊ, Φουρνιέ και Βεζένκοφ να δηλώνουν εμφατικά «παρών», οι «ερυθρόλευκοι» συνέτριψαν με σκορ 107-84 τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ.
Μετά την αναμέτρηση, ο Νίκος Ζέρβας, που βρέθηκε στο φαληρικό γήπεδο και περιέγραψε το παιχνίδι για λογαριασμό του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, έκανε το σχόλιό του για την εμφάνιση της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, τους πρωταγωνιστές και τη συνέχεια.
Στάθηκε στην πολύ καλή εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου, που θύμισε τον... παλιό καλό Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως απέναντι σε μία ομάδα όπως η Βιλερμπάν, που είναι τελευταία στην Ευρωλίγκα και έπαιζε χωρίς τον Ναντό Ντε Κολό, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν υποχρέωση νίκης.
Εκτός αυτών, αναφέρθηκε στην εξαιρετική παρουσία του Τάιλερ Ντόρσεϊ, στο καλύτερο φετινό παιχνίδι του Εβάν Φουρνιέ, αλλά και σε άλλους θετικούς συντελεστές όπως ο Σάσα Βεζένκοφ και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.
Τέλος, μίλησε για τη δύσκολη συνέχεια με βάση το απαιτητικό πρόγραμμα που ακολουθεί, την ανάγκη γρήγορης ενσωμάτωσης του Μόντε Μόρις, αλλά και τη μεταγραφή ψηλού που «δεν θα αργήσει».
Δείτε το σχόλιο: